07.09.2018, 20:14 UTC
(07.09.2018, 19:20 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(07.09.2018, 18:55 UTC)QCIAK napisał(a): No i co w tym takiego fajnego? Jak ktoś chciał to się przełączał, jak nie to nie.
To że osobny, dedykowany serwer dla samego systemu misji oznacza potencjalną możliwość ulepszenia systemu misji w bardziek kompleksowy sposób czy szybszego ich generowania. Nie chodzi o samo relogowanie się (aczkolwiek nie ukrywam, że dla mnie to zawsze było jak cheatowanie i cieszę się, że nie będzie już można tego robić).
Do tego w tym wątku jest napisane, że mimo iż ze względu na rozwiązanie techniczne relogowanie się w celu odświeżenia tablicy było możliwe, to nie był to zamierzony sposób na grę w Elite. Czytaj: tego od początku miało nie być i jest to swego rodzaju soft-exploit (taki, za który nie karzą, ale nie powinno się tego robić). Ulepszają więc grę i robią ją, taką, jaka w zamierzeniu miała być od samego początku.
Sorrka ale dla wielu osób to jest jedyny sposób, żeby cokolwiek osiągnąć w tej grze. Nie kazdy może poświęcić na jeden tytuł 3000 h.
I co mnie to obchodzi, że nie takie było zamierzenie, jeżeli przez lata to się idealnie sprawdzało.
Pare osób płakalo, że im się to nie podobalo, więc zrąbiemy tą gre dla wszystkich. Super.
I tak dla jasności, ja z relogów nie korzystam, ale nie widze powodu, zeby zabierać to tym, którzy chcą tego używać. Może to odstraszyć potencjalnych świeżaków, którzy przy tak powolnym progresie i jednoczesnej monotonności ED, odpadną na starcie.
Tego chyba nie chcemy?
No i ten rzekomy "potencjał"...Kiedy ostatnio FD go wykorzystało?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

Spoiler![[Obrazek: lol.png]](http://www.imgupload.pl/images/2017/01/20/lol.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Ale na razie obawiam sie ze Diox moze prorocze slowa prawic.