Gwent
Ja jak dostałem klucz do bety to nic nie ściągałem, wszystko przez GOG Galaxy poszło Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Mnie właśnie z gog wysyła na stronę, skąd po zalogowaniu danymi z gog.com zaoferowało pobranie instalatora i pliku auth.
Edit
sprawdziłem gog.com i tam też jest opcja instalacji gwenta
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
(07.09.2017, 16:02 UTC)Manig napisał(a): Mnie właśnie z gog wysyła na stronę, skąd po zalogowaniu danymi z gog.com zaoferowało pobranie instalatora i pliku auth.
Edit
sprawdziłem gog.com i tam też jest opcja instalacji gwenta

Gdzie masz taką opcję? Zawsze wysyła na stronę aby pobrać instalator, który ma chyba za zadanie dodać gwinta do goga. Następnie gra się powinna zainstalować już poprzez klienta gog'a ale wywala ciągle ten błąd z połączeniem i autoryzacją.
Odpowiedz
W aplikacji galaxy w bibliotece gier kupionych na gog.
Tyle że po pobraniu i zainstalowaniu, przy próbie wejścia do gry wywala komunikat o niewłaściwym haśle.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
Dzięki podpowiedzi Maniga na TS doszedłem do tego, że na stronie gwinta logowałem się na inne konto (właściwie to założyłem nowe) niż na kliencie GoGa i stąd był problem z autoryzacją i połączeniem. Zostawiam tą informację dla potomnych Biggrin. Gwint się zainstalował, będę testował w weekend.

Jak bardzo twórcy rozbudowali tą grę w stosunku do wersji z Wiedźmina 3? Pytam bo wtedy ta karcianka była dla mnie nudna i grałem w nią przez wrodzoną potrzebę kolekcjonowania wszystkiego.
Odpowiedz
(07.09.2017, 17:43 UTC)Haji-me napisał(a): Jak bardzo twórcy rozbudowali tą grę w stosunku do wersji z Wiedźmina 3? Pytam bo wtedy ta karcianka była dla mnie nudna i grałem w nią przez wrodzoną potrzebę kolekcjonowania wszystkiego.

Tutaj Ci nie pomogę bo dla odmiany prawie wcale nie grałem w Gwinta w W3 Tongue

Jako ciekawostkę można podać, że w tym roku ma wyjść patch wprowadzający tryb fabularny, sam jestem ciekawy jak to wyjdzie. A tak poza tym to standardowa kanciarka, kolekcjonujesz karty, składasz decki, jest drabinka z rankingiem jak i na dniach wystartowała profesjonalna liga.

Zajawka trybu fabularnego:

Parę stron wprowadzających w temat:
http://gwint24.pl
http://www.gwintownia.pl
https://forums.cdprojektred.com/forum/pl/gwint
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Szczerze mówiąc tłukłem  w Betę, ale jakoś mnie nie wciągnęło. Dla mnie dalej jedyne the best to MTG: i to w wersji offline czyli przy stole w fajnym towarzystwie, ale teraz został mi tylko brydż bo wszystkie edycje jakie miałem to mi syn kośnął i sam z kumplami zarywa noce...
--------------------------------------------------------------------
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga
Łam, czego rozum nie złamie...
--------------------------------------------------------------------
Odpowiedz
Troszkę się wkręciłem w tego Gwinta Smile. Można mnie znaleźć pod nickiem craashu. Wspomogłem Redów nawet tym zestawem startowym Biggrin.

Gra się w sumie nieźle, dużo więcej mamy opcji taktycznych niż w Wiedźminie 3. System zdobywania kart jest bardzo podobny do tego z Hearthstone co się wydaje w sumie całkiem sprawiedliwe. Póki co nie ma aż tak wielu kart dostępnych jak w HS, więc przy aktywnej grze liczę na to, że będzie się dało budować jakieś sensowne decki bez pakowania prawdziwych pieniądzorów. Wkurzają mnie za to loadingi, które pojawia się przy każdym przejściu do innego okna w menu.

Taka wskazówka dla wszystkich grających - wejdźcie sobie w opcje -> dźwięk i włączcie muzykę z Wiedźmina 3. Znacząco powiększa bazę utworów muzycznych jakie się odtwarzają podczas potyczek Smile.
Odpowiedz
Odkopuję temat. Ostatnio znów mnie naszło na gwinta Smile. Ktoś jeszcze gra?
Odpowiedz
Ja raz na miesiąc zaglądam co tam słychać i przewietrzyć kartyTongue
Możemy kiedy zagrać partyjkę tylko musiałbym talie ogarnąć, będziemy się łapać na Disco.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości