"The Return" 2.4 premiera 26 września
(17.09.2017, 08:36 UTC)Calvarian napisał(a):
(17.09.2017, 00:25 UTC)Kyokushin napisał(a): Gracze na forum fdev już proszą o tryb pve bez thargoidów.

A potem będą narzekania, że nic się nie dzieje i jest za łatwo Biggrin

Z tego co widziałem na trailerze to wystarczy mieć countermeasure na thargoidzkie wyłączanie statku, pewnie montowane jako utlity i będzie pewnie można zwiać ufokom tak samo jak każdemu innemu statkowi.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Wiadomo już jak będą wyglądały kolejne paczki contentu do 2.4, czy dali już wszystko? ;P W sumie jak na razie to dodali możliwość walki z Thargoidami + kilka CG na odblokowanie wyposażenia? Chyba że coś mnie ominęło?
Odpowiedz
Nic nie wiadomo, oprócz tego, że będą i na razie pokazali tylko mały fragment całości Biggrin Na moje grają na zwłokę, żeby rozciągać temat aż będą gotowi z nowym patchem w Q1 2018.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(08.11.2017, 13:26 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Nic nie wiadomo, oprócz tego, że będą i na razie pokazali tylko mały fragment całości Biggrin Na moje grają na zwłokę, żeby rozciągać temat aż będą gotowi z nowym patchem w Q1 2018.

Miejmy nadzieję że tak jest bo jak na razie CG nie zrobiły na mnie wrażenia ;p
Odpowiedz
To ostatnie ze zbieraniem kapsuł było mega! Szkoda tylko że takie krótkie. Te poprzednie na broń - nuda.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Czekam na ten moment kiedy thargoidzi mi się tak dobiorą do skóry że będę bał się z doku wylecieć.
Wtedy może dotknę CG. Póki co grindfestu nie tykam.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Jak na razie to dla mnie taki minimal effort stosują... Ma być story content? Jest. Co z tego że to tak naprawdę stara mechanika z dodanym tekstem aka story background.
Odpowiedz
Mnie tam thargoidzi mało interesują oprócz jednej rzeczy która mogą nam dać... bramy do Andromedy Wink
Odpowiedz
myślę że Andromedy za szybko to nie będzie ...  mamy też jeszcze Obłoki Magellana bliżej Wink

ale... ciekawe w którym patchu ... czarne dziury w połączeniu z jakimś gigantycznie drogim modułem ,
będą wykorzystywane do olbrzymich skoków... rzędu tysiecy l.y.

w końcu chyba na trzech rasach się nie skończy...  a odległości do nowych "szaraków" będą coraz większe

hmm... chyba nie ten temat Wink

edit: albo i nie tak drogim tym modułem...
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz