Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
17.03.2017, 15:47 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2017, 15:49 UTC przez Kyokushin.)
I odnośnie rasy dominującej - ludzie biali to niecałe 20% ludzkości o ile dobrze pamiętam... Jesteśmy zdecydowaną mniejszością, bezkarnie można na białych pisać co się chce i ich obrażać. Jak na mój gust - to właśnie jest rasizm, bynajmniej to nie biali w obecnych czasach się go dopuszczają.
Tak, a Ci nie-biali z Azji, Afryki i Ameryki Południowej są naprawdę bardzo uprzywilejowani. Normalnie nic, tylko się farbować!
Liczba postów: 247
Liczba wątków: 2
Reputacja:
36
Platforma:
CMDR: Philip Blaine
.png)
.png)
.png)
Takie coś to po prostu żenada... I nie mam tyle na myśli pieprzenia tego gościa (bo inaczej się tego nazwać nie da ;P) - chociaż pewnym osobom w obecnych czasach wolno mówić praktycznie wszsytko, i jeszcze dostają za to poklask.. zresztą Kyoku natrafniej to ujął na którejś stronie wcześniej - ale zajmując pewne stanowiska po prostu powinno się trzymać jakiś poziom i pewne rzeczy zachować dla siebie... Niech mu EA teraz podziękuje za piękny PR jaki zrobił, bo trochę nabywców Andromeda na pewno straci.
Ja wprawdzie póki co i tak nie pogram, bo nie mam adekwatnego sprzętu, ale po przeczytaniu tego poważnie się zastanowię czy w ogóle sięgnę po Andromedę.
(szczerze mówiąc mój wewnętrzny złośnik ma ochotę w tej chwili jeśli już to poczekać na wydanie Andromedy w pewnym popularnym szwedzkim "sklepie" - i jak jestem przeciw piractwu, tak dla takiego barana zrobiłbym chyba wyjątek.)
"Heavier than a star, no place is too far
Not even space and time can touch this ship of mine"
- Keldian, "F.T.L."
Galnet "Echo Przestrzeni"