PYTHON MK2 - PREZENTACJA!
PREZENTACJA PYTONA MK2
ŚRODA 01.05 - 19:00 PL

Dostałem od Frontiera wcześniejszy dostęp do Pythona Mk2 - będę mógł się pobawić nowym stateczkiem na testowym serwerze już w środę! Zapraszam chętnych do obejrzenia tego cacka w środę o 19:00 PL!

Będziecie mieli okazję zobaczyć nie tylko sam statek, ale też malowania do niego i kilka innych rzeczy. To pierwszy nowy statek w grze od 6 lat. Co potrafi to cacko? Czy tajemnicza "nowa funkcjonalność" będzie w nim od razu dostępna? Czy zobaczymy jakieś nowości w kokpicie?

Jestem ciekawy tak samo jak Wy - zapraszam już w środę o 19:00 PL na https://www.twitch.tv/roots_rat
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Prosimy o outfitting najpierw, trzeba statystyki spisać Tongue
Odpowiedz
(29.04.2024, 13:22 UTC)bahasso napisał(a): Prosimy o outfitting najpierw, trzeba statystyki spisać Tongue

Postaram się sprawdzić wszystkie aspekty i różne buildy. 

Nie wiem jeszcze na jaki czas będę miał dostęp do tego testowego serwera.
--

Odpowiedz
Jasne, poradzimy sobie, porobimy screeny i excele Tongue
Odpowiedz
łooo to naprawdę fajna wiadomość !!
Ja się dalej trzymam swojego - więc poprosze o sprawdzenie podwozia czy są koła wysuwane w nim, do lądowania poziomego w atmosferze Smile
Odpowiedz
(29.04.2024, 15:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): łooo to naprawdę fajna wiadomość !!
Ja się dalej trzymam swojego - więc poprosze o sprawdzenie podwozia czy są koła wysuwane w nim, do lądowania poziomego w atmosferze  Smile

Wszystko będzie testowane na streamie Smile
--

Odpowiedz
Z racji tego, że Pytonik to mój ulubiony statek obok Type 7, to z chęcią obejrzę strumyk Biggrin

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Python jest tylko jeden. Dodatkowo nie Pay to Win Wink
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości