Interstellar Initiative - Bridging The Gap
Mnie producenci gier nauczyli jednego:
Nie słuchajcie ich zapowiedzi, ignorujcie wiadomości o nowościach/przełomach. W przeciwnym wypadku tylko się nakręcicie i na ogół się rozczarujecie, jeśli coś sprawia wam frajdę róbcie to. Jeśli czujecie potrzebę kilkumiesięcznej przerwy- zróbcie ją, a devsi niech sobie pracują, może zrobią coś przełomowego, może zmiany będą czysto kosmetyczne, a może coś popsują.
Odpowiedz
Taki balonik podany w bitej śmietanie, trzeba, wiedzieć na co i z czym się rzucać co by nie było szybkiego końca... Jak to mawia Rico: #Ka-Boooom

Zostaję póki serwery na to pozwolą Smile
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
A już miałem wrócić do systematycznego grania ... dzięki Mathias za opis, oszczędzi mi rozczarowania.
Czyli dalej latamy na chwałę Husarii i robimy to co robiliśmy do tej pory.
Odpowiedz
(18.05.2019, 14:01 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Wczoraj pierwszy raz w mojej pięcioletniej role-playowej karierze w Elite czułem się zmuszony do relogowania, bo inaczej można ześwirować.

Oj oj, nie wierzę Wink. Wcale nie trzeba się relogować. Guardiańskich ruin są dziesiątki. Często po kilka w jednym systemie albo nawet na jednej planecie. A przy okazji można pozwiedzać. Ja dzięki robieniu w weekend misji Ram Tah pierwszy raz w tej grze doczekałem świtu na planecie. Zmiana kolorów otoczenia. Gra cieni obelisków. Aż ciary przechodziły. A w drodze powrotnej zahaczyłem o CG i oddałem 16 sztuk różnych suwenirów i trafiłem w top 75% Wink  
Dla ułatwienia lista: https://ruins.canonn.tech/
Odpowiedz