S.O.S
Witam,po ostatniej aktualizacji nie wiem jak wyczyścić "wanted" z mojego statku. Wiem że jest opcja żeby mnie zniszczyli ale anaconda trochę kosztuje. Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Musisz wejść na mapę galaktyki, tam w filtrach wybrać SERVICES > INTERSTELLAR BROKER NETWORK (zielone markery) i lecieć na stację, która oferuje taką usługę. Tam wejdź w CONTACTS i u brokera będziesz mógł spłacić karę, o ile Twoje Notoriety wynosi 0.

Tutaj znajdziesz dokładny opis tego, jak to działa: https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=4192
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dziękuję,przyjadę z pracy to zaraz wyczyszczę ten "wanted"
Odpowiedz
W serwisie inara.cz możesz wyszukać najbliższy Interstelar Factor, gdzie możesz w kontaktach wyczyścić bounty dla przykładu dla HR 8444 będą to systemy: Klik
Tylko małe statki na outpostach [Obrazek: CKBhtGM.png] czyścisz, duże i małe tylko na stacjach typu Coriolis [Obrazek: 0dgMIUg.png] lub bazach planetarnych [Obrazek: XRLDn8j.png].
Oczywiście po prawej stronie możesz zmienić system, względem którego będą wyszukiwani najbliżsi IF.
Jest jeszcze jeden warunek, zanim zaczniesz czyścić hot ships z bounty, musisz mieć współczynnik NOTORIETY  równy zero. Możesz to sprawdzić w prawym panelu (klawisz 4) w statistics, w sekcji crime.
Notoriety spada w dół o jedną wartość na dwie godziny czasu online.
Odpowiedz
Jesli lecisz Anaconda to musisz szukac dużych baz - ja osobiscie jeszcze nie natrafiłem na Coriolisa w którym by siedział taki koleś ale w naszym systemie popularnie nazywanym jarocin Smile masz na planecie bazę Carr Bastion. tam spłacisz duży statek.
Zresztą Diox Już ci podał ładny namiar Smile
Odpowiedz
Podobnie miałem tu: Interstellar factors
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości