Oddam w dobre ręce - Logitech Extreme 3D Pro
Jak w temacie, mam do oddania w/w Joya. Zaczynałem na nim swoją przygodę w ED ale po paru dniach na TS i namowach chłopaków zmieniłem na X52. Od dwóch lat leży i kurzy się może komuś się przyda Smile
Jak go ostatnio używałem był sprawny, mogę sprawdzić jak znajdą się chętni.
Wcześniej był używany do BF2... ehhh stare dobre czasy Smile

[Obrazek: Logitech-Extreme-3D-Pro-USB-Joystick.jpg]
http://gaming.logitech.com/pl-pl/product...o-joystick

Zainteresowanych proszę o info w wątku lub na PW.
Kto pierwszy ten lepszy Wink
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Przez oddam rozumiem że nieodpłatnie? jeśli tak to chętnie go przygarnę, ostatni raz na joyu latałem na Amidze... Smile a ED to dobra gra aby powrócić do starych nawyków .
Jesli okaze się ze palce mam za sztywne to obiecuję go przekazać dalej.
Odpowiedz
Oczywiście, że za darmoszkę. Prześlij mi dane do wysyłki na PW. Mam nadzieję, że będzie dobrze służył Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
poszły dane na PW , jeszcze raz - dziękuję pewnie chwilę zajmie przystosowanie się Smile
Odpowiedz
Wątek do zamknięcia.

Odpowiedz
jest! dojechał . sprzet już odkurzony wypucowany a właściciel przerażony Smile teraz tro wszystko ustawić.. chyba że sa w grze sterowniki dodane do tego modelu, bede dzisz wieczorem szukał i kombinował Smile
Odpowiedz
@magnum354 wejdź w opcje sterowania i tam jest taka rozwijana lista - zobacz czy ten joy jest na niej, to od razu będziesz miał domyślne ustawienia.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jeśli nie bezpośrednio w grze to na 99% widziałem bindy w którymś z podkatalogów ED tylko trzeba je skopiować do katalogu użytkownika gdzie ED trzyma nasze ustawienia / bindy i dopiero wybrać w grze.
Zapytaj @siwuch może ma jeszcze jakiegoś joy'a do oddania za bezcen to na dwóch będziesz mógł już ładnie śmigać Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
bez przesady dzięki uprzejmości Drakka, już mam czym latać, narazie latam jak dziki ale daję radę, muszę się po prostu przyzwyczaić.
Odpowiedz