Death Race 3305
Witam. 
Frekwencja ostatnio w Makau dopisała. Wiem, że wiele osób lubi takie wyścigi, więc chcę zaproponować by w 2019 roku w pierwszych 2 tygodniach stycznia zorganizować wyścig w Makau lub HR8444 (najlepiej by był dzień na planecie).
Tym razem byłby to "Wyścig Śmierci" czyli "Death race" (PC).
Oczywiście znowu 2 typy pod wyścig...
Clean (o ile tak można to nazwać) - build tutaj VIPER
Dirty - każdy mały statek dowolnie zmodyfikowany (warunek to bronie wybuchowe z brakiem namiaru)

Zasady proste...

Ścigamy się robiąc 3 okrążenia i używamy broni oraz dostępnych metod by wygrać. Możemy oślepiać przeciwników chaffem, strzelać rakietami i wyrzucać
Nie będę robił ankiety kiedy chcecie taki wyścig. Proszę by się dopisywać pod postem kiedy byście chcieli taki wyścig. 
Następnie ustalę datę oraz formularz zapisowy.

Datę taką podałem , ponieważ chciałbym polecieć wraz z distant world 2 na beagle point i pewnie mnie nie będzie pewien czas.
Co o tym myślicie?

Proponowany termin 11.01.2018 o 21:00

trasa w tym poście https://forum.thewingedhussars.com/showt...ig+hr+8444
wpisujcie się pod postem, kto weźmie udział. Ilość osób liczona jest od 07.01.2019

Zawody odbędą się jeżeli zbierzemy minimum 4 osoby.
Odpowiedz
Jak nie nałoży się z wyjazdem to będę
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Na 5 stycznia planowane jest pojawienie się mojego potomka, więc jak będę mógł dołączyć to dam znać przed samym startem.
Odpowiedz
Rozpierducha ku chwale progenitury Grocha!
Jak dam radę to będę.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Grochu moj drugi potomek ma termin na 20 stycznia. Dziewczynka Julia ma być.
Odpowiedz
(23.12.2018, 20:39 UTC)Azorus napisał(a): Grochu moj drugi potomek ma termin na 20 stycznia. Dziewczynka Julia ma być.

To mój też drugi - już dziewczynkę 3 letnią mam   Biggrin
Odpowiedz
To ja też się pochwalę, bo najmłodszy synek trzy latka kończy w sylwestra Wink
Dwie z trzech córek mam z 3 i 30 marca. Hmm... A reszta jakoś tak tylko daty dyktatorami dzielą...

Co by offwtopa nie było to spytam, czy jakieś namiary na tor można dostać?
Odpowiedz
Bedzie albo makau albo z hr8444. Trasy są we wcześniejszych postach odnośnie wyścigów. Oczywiście przekleimy trasy jak wybierzemy miejsce i datę.
Odpowiedz
Count me in
Odpowiedz
Gross graczy z PC pewnie będzie Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości