Rangi Federacji
Zaznacze że to potwierdzone info,przetestowane już przez moją osobe.Rangi Federacji można spokojnie wbijać w systemie TUN,na chwile obecna wbiłem już sześć rang i odwiedziłem system SOL ;Wink kasy trzeba wydać dużo na misje Donate,trzeba sie czesto przełączać miendzy trybami (wiele razy) na chwile obecną wydałem 50 baniek i z tego co widze jeszcze wydam drugie tyle. Biggrin
Odpowiedz
A potem ludzie narzekają, że Elite to grind Tongue

Każda kolejna ranga wymaga więcej nakładów, więc będąc na 6, nie oznacza że jesteś mniej więcej w połowie (14 rang), ale może w jakiejś 1/3 albo nawet niżej Smile więc wydasz duuuuużo więcej niż 50 baniek jeżeli wbijasz rangi tylko dotacjami Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(31.10.2017, 10:30 UTC)Yautja napisał(a): A potem ludzie narzekają, że Elite to grind Tongue

Każda kolejna ranga wymaga więcej nakładów, więc będąc na 6, nie oznacza że jesteś mniej więcej w połowie (14 rang), ale może w jakiejś 1/3 albo nawet niżej Smile więc wydasz duuuuużo więcej niż 50 baniek jeżeli wbijasz rangi tylko dotacjami Wink

ktoś mi ostatnio powiedział że wydam ze 100 baniek w ten sposób,bo zależy mi na randze dzieki której kupie Federal Corvete,poza tym nie moja wina że tak to wygląda,wolał bym aby misje pojawiały sie normalnie,poza tym można robić też inne misje np:przewóz towarów,skanowanie czy po prostu moja ulubiona wojaczka Biggrin
Odpowiedz
Działaj, działaj. Zaktualizujesz te informacje, bo takie rzeczy jak ilość punktów potrzebnych na każdą rangę, zmieniają się niemal co update. Jedyny pewnik, to to, że kolejne rangi, czy to w Federacji Pilotów, czy w Imperium lub Federacji wymagają większych nakładów, jak każdy system awansu w dowolnym RPG, więc fakt że do 6 rangi wydałeś 50 mln oznacza, że musisz jeszcze wydać przynajmniej 100, lub nawet więcej by się doczłapać do 12 z 14, czyli tej, przy której dostaniesz korwetę Smile
Sam jestem ciekawy, chociaż ja stronię od grindu i zwykłym graniem (gram od września zeszłego roku) doczłapałem do 5 rangi w Federacji i do 7 w Imperium Smile
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Czym dalej w las tym więcej drzew, Będziesz chciał więcej, będziesz więcej płacił Confused  Dużo, dużo więcej Tongue
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Żeby Awansować z Markiza na Duke'a wydałem chyba ze 300mln kredytów na misje donacyjne. Najlepsze przed Tobą Smile
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Jest na wbijanie rangi w federacji lepsza metoda i jeszcze na niej zarobisz Tongue
Odpowiedz
Zdradzisz jaka ???
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Dwa słowa: Sothis i Ceos.
Odpowiedz
Transport ludzi z Sol do Alpha centauri - Hutton Orbital Tu jednak permit.

Poprzedniu Nju Sing.

poszukaj posta errora w Biblotece w temacie wbijanie rang u FED i Imperium
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz