Dreadnought otwarta beta!
Dreadnought otwarta beta! Łapcie:

https://www.greybox.com/dreadnought/en/

Długo czekałem na tę gierkę. Możliwe, że będę ostro w to grał jak ruszy już na dobre bo gameplay jest miodny.
A tu badass trailer z 2014

Odpowiedz
O dobra wiadomość, może wreszcie się przemoge i zobaczę cóż to takiego ☺
Odpowiedz
Ja kupiłem founders packa dawno, ale jakoś przestałem grac... Ale może wrócę, ktoś chętny? Smile
Odpowiedz
O czym jest ta gra, tak w 2 słowach?
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Wolds of Tanks z capital shipami Smile
Odpowiedz
Tu jest gameplay bardzo dobrze objaśniony [ENG]:

Odpowiedz
Jak dla mnie tytuł w dniu wydania będzie już mocno utopiony i porzucony po miesiącu, praktycznie nic nowego po Star Conflict czy Fractured Space... Ktoś to dobrze ujął, WoT w kosmosie...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Wszystko zależy czy zrobią z tego pay to win jak w przypadku Star Conflict czy nie ;P Na pewno gra też wygląda świeżej niż Fractured Space, które z kolei mi osobiście nie podeszło z tym ich podziałem mapy na chyba pięć mini map o_O

Ja tu wykopuję stare trailery, a tymczasem jest trailer wydany specjalnie z okazji otwartej bety:

Odpowiedz
Świetna gra. Grałem w alfe i bete (zamkniętą). Z ekipą można się tu świetnie zabawić.
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
2MiR mi podarował klucz do zamkniętej bety.
Pograłem kilka/naście godzin i grało mi się fajnie. A najlepiej w zgranej ekipie gdy gadaliśmy na Team Speak. Wtedy ta gra nabiera prawdziwego gameplaya. Samemu bardzo szybko się nudzi.
Do dziś nie rozgryzłem tego porypanego menu gdzie kupuje się statki i moduły. Po prostu nie czaję tego Wink
Ale mgra wygląda miodnie i nawet można się wczuć w to że pilotujemy taki wielki statek. Oczywiście w grze są też i sporo mniejsze jednostki którymi tez gra się świetnie.
Ale wśród konkurencji np: Star Conflict to gameplay w Dreadnought wygląda słabo i drętwo.
Ale w zgranej ekipie gra się fajnie Wink
Odpowiedz