Jak dla mnie tytuł w dniu wydania będzie już mocno utopiony i porzucony po miesiącu, praktycznie nic nowego po Star Conflict czy Fractured Space... Ktoś to dobrze ujął, WoT w kosmosie...
17.05.2017, 22:30 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.05.2017, 22:31 UTC przez ShinzoSin.)
Wszystko zależy czy zrobią z tego pay to win jak w przypadku Star Conflict czy nie ;P Na pewno gra też wygląda świeżej niż Fractured Space, które z kolei mi osobiście nie podeszło z tym ich podziałem mapy na chyba pięć mini map o_O
Ja tu wykopuję stare trailery, a tymczasem jest trailer wydany specjalnie z okazji otwartej bety:
2MiR mi podarował klucz do zamkniętej bety.
Pograłem kilka/naście godzin i grało mi się fajnie. A najlepiej w zgranej ekipie gdy gadaliśmy na Team Speak. Wtedy ta gra nabiera prawdziwego gameplaya. Samemu bardzo szybko się nudzi.
Do dziś nie rozgryzłem tego porypanego menu gdzie kupuje się statki i moduły. Po prostu nie czaję tego
Ale mgra wygląda miodnie i nawet można się wczuć w to że pilotujemy taki wielki statek. Oczywiście w grze są też i sporo mniejsze jednostki którymi tez gra się świetnie.
Ale wśród konkurencji np: Star Conflict to gameplay w Dreadnought wygląda słabo i drętwo.
Ale w zgranej ekipie gra się fajnie