The Division
Jak by coś to chętnie dołącze, grywam cały czas, end game stuff 279 points. Zapraszam.
Odpowiedz
(15.01.2018, 16:25 UTC)Aculeus napisał(a): Jak by coś to chętnie dołącze, grywam cały czas, end game stuff 279 points. Zapraszam.

Ja mam 256 punktów i 45 poziom w DZ. Ale grałam głównie solo. W takim razie zainstaluję ją i dam jej jeszcze szansę Smile
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
(15.01.2018, 16:50 UTC)Cicha napisał(a):
(15.01.2018, 16:25 UTC)Aculeus napisał(a): Jak by coś to chętnie dołącze, grywam cały czas, end game stuff 279 points. Zapraszam.

Ja mam 256 punktów i 45 poziom w DZ. Ale grałam głównie solo. W takim razie zainstaluję ją i dam jej jeszcze szansę Smile

Super, instaluj! Ja w DZ byłem dwa razy, dwukrotnie brutalnie zmolestowany przez gang internetowych komandosów :Tongue Daj znać kiedy możemy pobiegać po Wielkim Jabłku.
Odpowiedz
Ale innych graczy w DZ raczej unikałam, bo niestety trafiałam albo na zorganizowane grupy albo jakiś cheaterów. Biłam się z botami. Ciekawa jestem za to tej nowej strefy co mieli ją podobno udostępnić.
Odpowiedz
(15.01.2018, 17:02 UTC)Cicha napisał(a): Ale innych graczy w DZ raczej unikałam, bo niestety trafiałam albo na zorganizowane grupy albo jakiś cheaterów. Biłam się z botami. Ciekawa jestem za to tej nowej strefy co mieli ją podobno udostępnić.

Jest świetna, trudna i wymagająca, nagrody zacne, ale wymagające wysiłku. Misje fajne i ciekawe, nie tylko "idź zabij" czasami trzeba dobrze kombinować. Czytałem też że DZ teraz jest znacznie lepsze po 1.8, cheaterów prawie nie ma (lub nie ma wcale, ludzie lubią tak określać każdego który po prostu jest lepszy np. sam przeciw 4 gościom)
Odpowiedz
Może i ja ściągnę, dużych osiągnięć nie mam. Początkowo z kolegą grałem, trochę po DZ polataliśmy, ale jemu się znudziło, a samemu to nudno było to znalazłem inną grę. Powiedzcie tylko czy opłaca się dawać Ubi 8 dyszek za season pass'a? Czy ten content co dodaje jest tego warty czy lepiej poczekać jak będzie taniej?
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(15.01.2018, 17:24 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Może i ja ściągnę, dużych osiągnięć nie mam. Początkowo z kolegą grałem, trochę po DZ polataliśmy, ale jemu się znudziło, a samemu to nudno było to znalazłem inną grę. Powiedzcie tylko czy opłaca się dawać Ubi 8 dyszek za season pass'a? Czy ten content co dodaje jest tego warty czy lepiej poczekać jak będzie taniej?

To zależy... W "Last Stand" Nigdy nie grałam bo to jest tylko PvP. "Undergrounds" jest dosyć monotonne - przynajmniej dla mnie. Ale DLC "Survival" jest mega klimatyczne i chyba tak powinna gra w całości wyglądać od samego początku.

@Aculeus  Nie nazywam cheaterami każdego kto jest lepszy ode mnie. Ale jeżeli trafiam kogoś kilka headshotów z snajperki i nic mu się nie dzieje, a ten ktoś sobie podbiega i zabija mnie jedną serią to coś jest tutaj nie tak. Często trafiałam na takich przy przejściach granicznych między DZ. Więcej graczy próbowało takich często ściągać i rónie szybko gineli.
Odpowiedz
Spokojnie, nie było o Tobie, tylko o stanie gry po 1.8 ;Wink Podobno już takich kwiatków nie ma, natomiast, zaznaczam, są wciąż ludzie którzy oskarżają innych na "slepo" o oszustwo tylko ze względu na to że super wygirowani wciąż giną. Ja w DZ jeszcze nikogo nie zabiłem, nawet z tych którzy mnie napadali, może wynikało to z braku umiejętności jak i słabego gearu z czasów gdy tam wchodziłem, zawsze jakoś mogę się pocieszyć Tongue

Ściągaj Yuri! A co do Underground to nie zgadzam się z Cichą, ja tam je lubie :Tongue
Survival? Mega klimat! Tak powinna ta gra wyglądać w podstawie! Czuć totalny rozkład cywilizacji w mieście! Mega!
Odpowiedz
zrobiłem miejsce, sciagam aktualke, wiec będę mogl popykać.... w sumie już nie pamiętam gdzie skonczylem... chyba nawet do end game'u nie dotarłem. hmm
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
tez od czasu do czasu pogram
postac calkiem wprawiona w boju, gear level 282
uplay: WoBoooZ
Odpowiedz