Przedstaw się
Ten avatar Cichej to chyba z serialu Stranger Things, czy się mylę ?
[Obrazek: 64218.png]
Odpowiedz
(18.12.2017, 12:58 UTC)LordMcaroth napisał(a): Ten avatar Cichej to chyba z serialu Stranger Things, czy się mylę ?

To jest postać z serialu The 100 - Octavia Blake - http://www.filmweb.pl/serial/The+100-2014-689083

Witamy o7
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
(18.12.2017, 12:58 UTC)LordMcaroth napisał(a): Ten avatar Cichej to chyba z serialu Stranger Things, czy się mylę ?

Edit: Ech... no musiał mnie wyprzedzić  Angry

Nie miałem pojęcia kto to, ale znalazłem:

Film (serial telewizyjny) ma tytuł "The 100" (post-apokaliptyczne SF). Postać nazywa się Octavia Blake. Gra ją Marie Avgeropoulos - kanadyjska aktorka, Greczynka z pochodzenia, 31 lat. Zdaje się, że w tym filmie, to jej pierwsza główna rola (zagrała już w szeregu filmach i serialach TV, ale raczej role dalszoplanowe)
Na marginesie: Być może ten serial jest ciekawy (nie miałem styczności). Trzeba będzie zobaczyć ten film i sprawdzić, co takiego Cichej imponuje w tej postaci, hehe.  Biggrin

Do poczytania:
"The 100": http://the100.wikia.com/wiki/The_100_Wiki
Octavia Blake: http://the100.wikia.com/wiki/Octavia_Blake
Marie Avgeropoulos: https://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Avgeropoulos

Postać Octavii Blake i obok zdjęcie grającej ją aktorki (Marie Avgeropoulos):

[Obrazek: 664?cb=20160804023953][Obrazek: 333?cb=20130521183451]
Odpowiedz
@Reed Nie grałam w Metal Gear Solid. Nick wzięłam z mitologii słowiańskiej, to jeden z demonów. 

@LordMcaroth Mój przedmówca już wyjaśnił. Octavia Blake,  serialu "The 100".

edit: @Reed Octavia Blake jest wojowniczką, ja też jestem - ale pokojowo nastawioną Wink

PS. Dziękuję wszystkim za miłe powitanie o7
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
to nie jest żadna tam jakaś sobie Octavia Blake ...  czy jakieś coś... 
żadnych porównań w dół mi tu proszę...

to jest...  Cicha....  i tyle w temacie  

a może ktoś coś ?  

Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
@Cicha: Będę szczery: wredny jestem, bo moim ukrytym celem było sprowokowanie Cię do rozmowy. Chyba mi się to po części udało, i jest mi bardzo miło. Dzięki temu poznałem pierwszą polską pilotkę w ED. Kłaniam się  Biggrin

PS. Co do Metal Gear Solid 5, proponuję zagrać. Myślę, że skoro jesteś wojowniczką, postać Quiet przypadłaby Ci do gustu  Wink

Quiet:
[Obrazek: 1000?cb=20140703045609]
Odpowiedz
@Reed Nie trzeba mnie prowokować bym się odezwała.

Chyba mam "złe zainteresowania", bo coś nie trafiam zbyt często na inne dziewczyny.

Co do Metal Gear Solid, to ta Quiet jest chyba zbyt rozebrana, wolę bardziej realistyczne strzelanki jak na przykład Arma. Choć ostatnio więcej przyjemności sprawia mi wyposażanie i uczenie się latania na mojej Anacondzie Smile
Odpowiedz
Niestety, Elite jest bardzo zmaskulinizowana grą, w sumie, jak większość, pomijając Sims Smile
Musisz mieć to na uwadze, że większość graczy jednak się mocno angażuje w dialogi z takim ewenementem, ja Ty. Ostatnia fajna laska w grze - CMDR Salome okazała się być w RL facetem, który do tego, jako go zabili, nie miał chęci grać w open. Jedynie Jane Turner się trzyma - moja idolka zresztą (sorry guys).
Odpowiedz
@Pajk Haha.. a to pech. Ok, mam trochę głębszy głos, ale facetem zdecydowanie nie jestem. 
Jak chodzi o czysto męskie towarzystwo to jestem przyzwyczajona bo zeszły rok i kawałek obecnego była w wojsku i większość czasu byłam sama. 

W ogóle to przepraszam za błędy językowe i ort, ale używam więcej niemieckiego niż polskiego.
Odpowiedz
Dziwi mnie, że jeszcze nie przyszedł Sami-Wiecie-Kto i nie straszy banami za offtop Wink Biggrin
Odpowiedz