Wykonywanie misji a ranga handlowa
Czy wykonanie zlecenia na dostawę np. schronów ewakuacyjnych  za 1.000.000 cr gdy ich realna wartość wynosi 650.000 cr wpływa na rangę handlową o "bańkę" czy mniej ?
Odpowiedz
Kiedyś było tak, że wartość misji się liczyła - czy też zwykłych, transportowych, czy też przemytniczych.
Na przemytach-misjach zrobiłem rangę trade - łatwo, miło i przyjemnie. Z Huncetae łapałem Pytonem po 3-5misji, zrobienie kursu to 30-40min. Zarobek - ok 10-15mln.
Jedynie, przy przemytach trzeba uważać na punkt docelowy - do baz naziemnych przemyca się trudniej.
No, ale ja robiłem gdy jeszcze zwykłe misje, "transportowe", nie dawały takiej kasy(podczas boomu).
Teraz na transportach zarabia się tyle, że nie trzeba przemycać... chyba, że ktoś lubi(np ja).
Odpowiedz
Czy przy wbijaniu rangi (pracuję na FRIENDLY w Federacji), ważna jest tylko ilość plusików przy rep czy kwota za daną misję też ma jakieś znaczenie?
Albo ja robię coś nie tak albo tak mozolnie to idzie. 
Pozdro
Odpowiedz
Ilość misji. Musi być ich dużo. Dlatego tak szybko szło z masakrami, data delivery i skanowaniem punktów Wink
Kwota nie ma raczej znaczenia bo czy oddałem misję za 6m czy za 21k to rosło porównywalnie.
Odpowiedz
(10.10.2017, 10:57 UTC)Roberto75743 napisał(a): Czy przy wbijaniu rangi (pracuję na FRIENDLY w Federacji), ważna jest tylko ilość plusików przy rep czy kwota za daną misję też ma jakieś znaczenie?
Albo ja robię coś nie tak albo tak mozolnie to idzie. 
Pozdro

Na wszystko trzeba zapracować Biggrin  nie martw się ,że mozolnie, to tylko tak się wydaje.
Polatasz polatasz i zrobisz, a przez to bardziej docenisz Wink
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Wbita elitka w handlu:-) warto siedziec w jednym miejscu, wszystkie frakcje na ally w promieniu skoku i na samych misjach kurierskich w stylu 180 ton zlota do systemu obok zarabia sie po 5 baniek czesto. W tydzien wbilem elitke z poziomu tycoon.
Odpowiedz