World of Tanks
Ja mam aslain mod i mam zmieniony celownik, głosy z Czterech Pancernych, wskaźniki trafień i WN8.

Celownik do arty z czasem lotu pocisku , wskaźnik stockoeej wieży i czy go przebiję czy nie. Żadnych 60x zoom, jest taki mid.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
(21.08.2017, 06:30 UTC)Brachu napisał(a): Ja mam aslain mod i mam zmieniony celownik, głosy z Czterech Pancernych, wskaźniki trafień i WN8.

Celownik do arty z czasem lotu pocisku , wskaźnik stockoeej wieży i czy go przebiję czy nie. Żadnych 60x zoom, jest taki mid.

Ja polecam grę bez modów, mniej nerwów i fps bo niektóre mody je żrą strasznie.
Odpowiedz
Najbardziej FPS zjada sam XVM, ale ja lubię wiedzieć dlaczego połowa ekipy ginie w przeciągu 5 min, lub dla czego znowu zostałem sam na polu bitwy, lubię też wiedzieć którą flankę wesprzeć aby zwiększyć szanse wygrania (chociaż nie zawsze się to sprawdza) no ale do najlepszych graczy jeszcze się nie zaliczam.

PS. mi zostało jeszcze 9 dni premki i będzie przerwa
Odpowiedz
Myślę aby kupić Dicker Max, Skorpion G to za wysokie progi.

Odpowiedz
(21.08.2017, 08:21 UTC)Brachu napisał(a): Myślę aby kupić Dicker Max, Skorpion G to za wysokie progi.

Bierz Skorpiona, takiej tragedii z nim nie ma i nie wiem czy nie lepiej zarabia od T34. 
Pamiętaj że praktycznie większość premek jest pod pewnymi względami gorsza od ich normalnych tierowych odpowiedników wymaksowanych. 
Jedyna różnica jest taka że załogi z danej klasy maszyn można na nich szkolić i że jak się je opanuje to można wyciągnąć łatwiej/więcej srebra niż na ich tierowych odpowiednikach. 
Ale tak jak wspomniałem, na początku będziesz zazwyczaj zniesmaczony nową premką że to badziewie itp. itd.
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Zniesmaczony to jestem KV-1, przynajmniej na stockowej wieży.

Rep poszedł

Odpowiedz
Nie wiem jak teraz ale kiedyś KV-1s był fajnym czołgiem, niby miękki ale szybki i potrafił ugryźć Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Ja o zwykłej KV-1 piszę

Odpowiedz
Zwykła jest fajna, ale ciężkimi też trzeba się nauczyć grać, nie patrz na to że jest twardy, owszem sporo będzie odbijać ale nie jest niezniszczalny, warto się nauczyć kontowania i jak się wystawiać z za budynków aby zminimalizować szanse przebicia, jak chcesz możemy wejść w treningówkę to pokaże mniej więcej co i jak. Pamiętaj też że na swoim tierze KV-1 jest bardzo dobra ale jak rzuci +1 albo co gorsza +2 to zapomnij o odbijaniu czegokolwiek
Odpowiedz
Skorpion G jest naprawdę mocną premką, jedną z niewielu, która na X tierach potrafi zrobić wynik, miałem go polecam.
Odpowiedz