World of Tanks
(06.08.2017, 17:14 UTC)Nizm0 napisał(a): @Brachu chleb ze smalcem daje nie pamietam dokładnie czy +5 czy +10 do wyszkolenia załogi, jednym słowem szybciej i celnej strzelasz trochę szybciej jeździsz itp ale to kosztuje 20k za każdą bitwę nie zależnie czy wygrana czy przegrana

@Nizm0

Dzięki.

Testujemy Pudla w wersji najlepszej.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Brzęczyszczykiewicza.

Pojeździłem wczoraj Pudelkiem. Gra się przyjemnie. Miałem losowania i na ósemki. Gram nim za odważnie. No i nam zły nawyk pi TD'kach używania celownika snajperskiego.
Grzegorza Brzęczyszczykiewicza niestety nie mam w załodze.

Odpowiedz
Zawsze możesz zmienić nazwę załoganta na Grzegorz Brzęczyszczykiewicz ale to wymaga golda, nie pamiętam ile dokładnie, sprawdzę przy okazji do podam Smile

Edit. ok zmiana danych osobowych załoganta kosztuje 50G
Odpowiedz
@Nizm0

Zorientowałem się w grze, ale dzięki.

Załoga Pudla.

[Obrazek: 92Cr43G.png]

Z polskich nazwisk są m.in.: Kmicic, Billewicz, Bohun, Zagłoba.

Filmik

https://www.youtube.com/watch?v=nWS2IaRFJ_o

Odpowiedz
Sprzedano ponad 20 tysięcy Pudla. Dane dotyczą serwera EU

https://youtu.be/mkK1k4rsTOU

Odpowiedz
Będę dzisiaj ok. 21 w grze

Odpowiedz
Postaram się dzisiaj być o 21 ale nie mogę obiecać, przez to że jest tak długo jasno dzieciaki nie chcą zasnąć Sad a wczoraj zasnąłem razem z córką (co mi się już dawno nie zdarzyło) ale przy najmniej się wyspałem (chyba bo jakoś tego nie czuję)
Odpowiedz
Spoko. Ja będę grindiwał do KV-1 i T-34

Odpowiedz
@Nizm0

Dzięki za grę wczoraj. Ja za wyrywny jestem. Do TD'ka najlepsze będzie kamo+lorneta+skupiacz?

Odpowiedz
@Brachu zależy jaki TD, prawie zawsze warto dać wentylację o ile jest możliwość, kamo i lornetę warto dać jeżeli masz miękkiego TD i zamierzasz stać gdzieś z tyłu w krzakach. Ale jak zawsze są wyjątki i to często w zależności od własnych upodobań i stylu gry oraz pojazdu w którym siedzisz, np jak masz niezły wygar ale skupianie oraz przeładowanie trwa wieki a i tak po strzale świecisz się jak latarnia to wiadomo że bardziej opłaca się zamontować lepsze skupianie i ładowanie, a jak jeździsz czymś co strzela szybko i celnie ale ma dobre camo to już trzeba samemu zdecydować zależnie od stylu gry.

PS jak chcesz możemy rozegrać kilka bitew treningowych przeciwko sobie, widząc jak grasz spróbuję stwierdzić jakie błędu najczęściej popełniasz i może uda się coś poprawić

PS2 warto pooglądać filmy na Youtube aby podpatrzeć jak inni lepsi gracze grają, co montują na czołgach, gdzie jadą na jakich mapach. Nie przejmuj się tym że oni robią po kilka tyś obrażeń a ty masz problem z trafieniem czegokolwiek, pamiętaj że na Youtube trafiają często te które im wyszły najlepiej na danym czołgu w ostatnim czasie, no i oni mają często nawet po kilkadziesiąt tysięcy bitew rozegranych a tobie jeszcze pierwszy nie stuknął. Masz jeszcze czas na poprawę Smile
Odpowiedz