Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(03.08.2017, 07:29 UTC)Dydex82 napisał(a): Chciałbym żeby ktoś mi wyjaśnił jak to jest z wbijaniem rangi w Imperium lub Federacji. Mnie interesuje aktualnie Imperium, z którym jestem friendly na 51%, rank mam na 100%, ale stopień "none". Oddałem kilka zadań i stopień się nie zmienił. Co muszę zrobić żeby pójść do przodu? Wystarczy robienie misji dla dowolnej frakcji imperialnej na stacji, czy tylko dla frakcji kontrolującej?
Musisz zrobić misje na awans - da Ci ją jakaś imperialna frakcja, niekoniecznie kontrolująca.
Wtedy "stopień" w imperium przeskoczy i awansujesz.
To "friendly", to taka "reputacja" w imperium - to nie ma znaczenia dla awansu.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Szomberg
Cześć
zadam pewnie głupie pytanie,ale co tam. Chcę kupić do mojego Haulera AFMU+DSS. Rozumiem,że mam tego szukać w zakładce Utility Mounts, ale tam mam tylko np. Shield Booster, Wake Scanners, Kill Wariant Scanners.
Albo żle szukam, albo nie wszystkie stacje mają to w ofercie. Może nie odblokowałem lub nie kupiłem czegoś, żeby odblokować dostęp do potrzebnego wyposażenia.
Pzdr
(08.08.2017, 12:01 UTC)Yautja napisał(a): Pytanko techniczne: jak już się pochwaliłem, zmieniam kompa. Wystarczy na tym nowym pobrać Elitkę, zalogować się i będzie śmigać, czy przygotować się na jakieś kombinacje alpejskie typu przenoszenie logów czy coś? 
Jeżeli nie masz zmienionego koloru kokpitu czy innych zmian w plikach konfiguracyjnych gry, to wszystko będzie śmigać po instalacji
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat