Super Hot VR - problem
Joł,

O ile dobrze pamiętam parę osób tutaj pograło w ten tytuł , ja wczoraj otrzymałem go w prezencie i teraz pytanie
czy Wy tez macie problem z misja/stagem - spróbuje opisać która to  , dyskietka C ( lub D) raczej C, po którymś tam etapie przerzuca nas kamera do otwartego okna wieżowca - jest bardzo wysoko, skoczyc nie da rady, przy oknie stoi stolik , brak przedmiotów, brak "czerwonych" nic sie nie rusza nic nie atakuje pomimo 3 ~ 4 minutowego poruszania sie miejscu. Bug czy trzeba zrobić jakaś akcje ??? Jaką ? Restartowałem gre 2 krotnie i nie potrafię nic zrobić z tą miejscówka.
Mój cały gameplay to 90 minut , jestem bliski zrobienia 'refunda' pomimo ze uważam ze gra jest interesującą.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
google superhot vr walkthrough ?
np. http://www.apocanow.com/walkthroughs/mul...uperhot-vr
Odpowiedz
(09.07.2017, 07:44 UTC)Baton napisał(a): google superhot vr walkthrough ?
np. http://www.apocanow.com/walkthroughs/mul...uperhot-vr

hmm dzieki, to jednak nie rozwiązuje mojego problemu, z tego widzę ( na podsawie Twoje linka) w tej grze jest locomotion, a ja moge poruszać sie tylko w obszarze 2x3m , teleport i lokomocja nie działa lub nie wiem jak ja aktywowac. Jak to jest na Rifcie , możesz swobodnie chodzić czy stoisz w miejscu i czekasz az przeciwnicy zbliża się do Ciebie ? W przypadku który opisałem nikt sie do mnie nie zbliża i nie mogę zaliczyć etapu.

Edit na jakims portalu przeczytałem ze nie ma:

In SUPERHOT VR, you don't actually control the teleportation, but that doesn't make it any less special. It works like this: once you've killed the enemies in your immediate vicinity, you can activate with sight — no buttons needed — a triangle that moves you to the next location. Many times it will be just over to the next room, and you can watch as the shattered bodies of enemies fall to the ground as you deal with a new group of lethal, living foes.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz