01.07.2017, 14:55 UTC
Czolgi sa zbyt przyziemne. Samoloty w RB to juz co innego. Szczegolnie jak dostane strzala w pilota na Norwegii
|
World of Tanks
|
|
01.07.2017, 14:55 UTC
Czolgi sa zbyt przyziemne. Samoloty w RB to juz co innego. Szczegolnie jak dostane strzala w pilota na Norwegii
01.07.2017, 22:33 UTC
Dziękuję za grę Drakk i Berecik. Matylda coraz bliżej. Nawet jest sowiecka premka. Najpierw jednak S35.
Medium III ma status elitarny, tylko załoga do szkolenia. Można doszkalać załogę na czołgach Premium? Można jeszcze tego przegiętego Flaka kupić?
01.07.2017, 22:56 UTC
Na premkach można szkolić załogi do swoich tanków. Pamiętać trzeba że załoga składa się z kilku czołgistów ,a nie każda premka szkoli wszystkie umiejętności (dowódca, celowniczy, kierowca itp).
02.07.2017, 08:42 UTC
Warto też pamiętać że na premkach nie ma kary za szkolenie załóg z tego samego typu maszyn np na premiowym medzie możesz szkolić dowolną załogę z medów bez kary do umiejętności. Także na premkach załoga z tej samej grupy maszyn daje z siebie wszystko.
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
Dzięki dasketh i Nizm0 za pomoc w kupnie Matyldy. Na razie pełen Stock. Wypróbuję niestety po wyjezd
Dzięki Drakk również
04.07.2017, 10:11 UTC
Matylda to bardzo fajny czołg, warto na niej sobie pojeździć trochę dłużej. Wybacza sporo błędów szczególnie na swoim tierze. Twardy pancerz sprawiający problemy z przebiciem nawet wielu 5 tierom (pamiętaj że nie ma takich za wiele, a także niektóre 4 przebiją od przodu). Dobre szybkostrzelne działko z dużą penetracją. Jedyny jej problem że może trafić na 6 tiery gdzie niestety pozostaje już tylko mięsem armatnim
wolne i małe obrażenia, może i przebijesz, ale wystrzelisz sporo pocisków zanim coś rozwalisz a większość z nich ściągnie cię na 2 strzały osobiście dobrze go wspominam może kiedyś sobie go odkupię jako fun tank
04.07.2017, 10:24 UTC
Takim fun tankiem swego czasu był też AT2 - niszczyciel brytyjski, wolny jak T95, ale z jego pancerzem z przodu, szybkostrzelnym celnym działem robił sieczkę w szeregach wroga - dalej jest taki czy już go znerfili?
AT2 jeszcze nie jeździłem, jakoś nie przepadam za żółwikami, ale jak widzę go przed sobą to się od razu zastanawiam jak go objechać i jak nie widzę takiej możliwości to zaczynam się wycofywać
no chyba że już na to za późno to się w garnek wali, przeważnie wchodzi z ostatnich fajnych troli jakie poznałem to:- tier 1 - brytyjski Medium MK1 i na pociskach HE robi średnio 95 obrażeń co często się zdarza że ściąga innych na 1-2 strzały ![]() - tier 2 - nie za bardzo coś kojarzę chwilowo - tier 3 - brytyjski Cruiser MK. II z trolem robiącym na HE 370, większość czołgów na swoim tierze ściąga na strzał oczywiście jak wejdzie
Jestem po pierwszej bitwie w Matyldzi. Nie mogłem wytrzymać, żeby nie spróbować. Jechało jak mucha w smole. Jednak jak przywali to wióry lecą. Wychodzi u mnie jednak brak ruchu. Jak strzellam to przeważnie zostaję w tym samym miejscu, polując na tanka. Zbieram kredyty i expa na ulepszenia. Silnik nowy już mam. Ammo lepsze kupić. Trafiłem za 101 dmg. Mój rekord.
Jaka jest najlepsze działo? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| DCS: World | GieNkoV | 60 | 59,637 |
16.05.2022, 06:49 UTC Ostatni post: dalo1236 |
|
| World of Warcraft Classic | Globeres | 32 | 33,315 |
26.08.2019, 21:38 UTC Ostatni post: Xenderr |
|