World of Tanks
W ED też jest kilka znerfionych statków po paczach, tudzież kiedyś był potrzebny polon teraz nie.
W bitwach uczestniczą gracze o podobnych umiejętnościach. W bitwach uczestniczą gracze z trier I i II.

Nie chciałbym trafić do bitwy gdzie drużyna przeciwna ma kilku graczy ze skutecznością 90% a ja mam 50%. Bez szans na wygraną. Gram na zasadzie rozrywki.
Przecież można pograć w traktorku dla fanu, jak są eventy w Elitce.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Przed Elitą grałem sporo w WoTa, teraz po ponad roku powróciłem i się ponownie uczę jak krać. Jeżeli chodzi o statystyki to idzie mi coraz lepiej. Po ostatniej zmianie MM jest różnie, niby jest mniejsz rozpiętość tierów czołgów i już się nie zdarza że walczysz z jakimś 3-4 tiery wyższym czołgiem i rzadziej się powtarzają mapy, ale znowuż zjebali co innego, teraz bywa że jednego dnia jestem 90% na topie a innego jakieś 5-10%.  I teraz zależy jakim czołgiem grasz, jeżeli czymś szybkim mającym znośną penetrację, jesteś w stanie szybko zmienić flankę i objechać coś ciężkiego to sobie powinieneś zawsze poradzić, ale jak jedziesz czymś ciężkim i trafisz przed sobą twarde maszyny to robisz za mięso armatnie (dodatkowo problem sprawia jak jedziesz stockowym pojazdem)

Jak by kogoś interesowało oto moje statystyki, jak by to powiedzieć fioletem nie jestem Tongue . Ostatnio dążę w końcu do zdobycia pierwszego czołgu 10 poziomu. Jak ktoś chce mój nick to oczywiście Nizm0

Osobiście i jak to wielu Youtuberów na początek dla osoby bez doświadczenia mogę polecić linię radziecką prowadzoną do IS-7 po drodze jest wiele świetnych czołgów zaczynając od KV-1 na 5 tierze, przeważnie są dosyć twarde i odpowiednio się ustawiając bardzo trudne do przebicia, dosyć mobilne i posiadają niezłe lufy. Oczywiście warto sobie pooglądać kilka poradników na youtube.

PS. co do rebalansu to owszem statystyki niektórych czołgów często się zmieniają, ale głównie tych w drzewku. Czołgi premium jak są ruszane to tylko buffa jak zaczynają za bardzo odstawać i przestają radzić sobie na polu bitwy. Ale w przypadku nerfa czołgu premium można się domagać zwrotu, niestety nie dostaniecie kasy w przypadku zakupionego czołgu za gotówkę a jedynie wartość jego w złocie. Niestety większość czołgów dostępna jest wyłącznie za gotówkę i to często nie małą Sad
Odpowiedz
Dzięki za uwagi. Rep poszedł.

Odpowiedz
Jeszcze raz apeluje, odinstaluj, ta gra ryje psychikę. Jako posiadacz 20 czołgów X tieru i 3 IX na ukończeniu wiem co mówię Biggrin
Odpowiedz
(26.06.2017, 12:02 UTC)Berecik napisał(a): Jeszcze raz apeluje, odinstaluj, ta gra ryje psychikę. Jako posiadacz 20 czołgów X tieru i 3 IX na ukończeniu wiem co mówię Biggrin

Jesteś mistrzem gry. Szacunek.

Odpowiedz
(26.06.2017, 12:02 UTC)Berecik napisał(a): Jeszcze raz apeluje, odinstaluj, ta gra ryje psychikę. Jako posiadacz 20 czołgów X tieru i 3 IX na ukończeniu wiem co mówię Biggrin

Z ryciem psychiki się zgodzę Biggrin ale czemu od razu usuwać  Tongue
Odpowiedz
Niestety ale potwierdzę co pisze Berecik. Lepiej wypada Ground Forces w War Thunder.

Ale służę radą: http://wotlabs.net/eu/player/Crazied

Ostatnio słabe staty bo grałem T1 do T3 w Japonii, Szwecji, Czechach i Brytolach, staty robi się od T5, najlepiej wymaksowanym czołgiem.

EDIT
Kurdebalans wysłało mi się przed dokończeniem.
1) Kątuj pancerz.
2) Nie jedź na pałę.
3) Czekaj na zbiegnięcie się celownika.
4) Wybierz typ czołgów, które Ci podchodzą i te rozwijaj.
5) Pamiętaj, że różnymi typami gra się w odmienny sposób.
6) Wracaj do bazy gdy ją przejmują a nie tylko przed się byle scapować.
7) Nie przenoś załogi przed tier 5 chyba, że to jakaś bonusowa i ma już pierwsze umiejętności.
Odpowiedz
@Crazied,

jak założyć na tej stronie?

Odpowiedz
O ile pamiętam to nic się nie zaklada, wpisz nicka gdzie trzeba...
Odpowiedz
Nowy nick: CMDR_Gold_Ziemniak

Odpowiedz