ED na E3 2017
(20.06.2017, 09:08 UTC)Dako napisał(a): Zamiast planet z atmosferą ciekawsza byłaby możliwość pozwiedzania "na piechotę" stacji i otoczenia na księżycach i ciekawych miejsc na ich powierzchni.

Dokladnie, to by byl o wiele bardziej logiczny ruch ze strony FD.
Odpowiedz
Tym bardziej dlatego że tryb EVA daje ogrom możliwości gameplay'u, dużo więcej niż nowe atmosferyczne widoczki. Strzelanie z broni ręcznej, swobodna eksploracja budynków, zagadki rodem z przygodówek, ogrom opcji!
Odpowiedz
(20.06.2017, 09:24 UTC)Xeonary napisał(a): Tym bardziej dlatego że tryb EVA daje ogrom możliwości gameplay'u, dużo więcej niż nowe atmosferyczne widoczki. Strzelanie z broni ręcznej, swobodna eksploracja budynków, zagadki rodem z przygodówek, ogrom opcji!

Mass Effect Ci się zachciewa  Biggrin
Odpowiedz
(20.06.2017, 09:26 UTC)Krutek napisał(a):
(20.06.2017, 09:24 UTC)Xeonary napisał(a): Tym bardziej dlatego że tryb EVA daje ogrom możliwości gameplay'u, dużo więcej niż nowe atmosferyczne widoczki. Strzelanie z broni ręcznej, swobodna eksploracja budynków, zagadki rodem z przygodówek, ogrom opcji!

Mass Effect Ci się zachciewa  Biggrin

No Mass Effect umarł wraz z Andromedą to z chęcią dostałbym taki gameplay gdzie indziej, do tego coop'em, pvp i klanami Wink.
Tak czy siak EVA i FPS nie jest priorytetem moim zdaniem, liczę na to że poprawią podstawowe wrażenia z gry w tym i przyszłym roku. PVP, handel między graczami, rozbudują system frakcji/gildii, eksploracje itp. Takie rzeczy są najbardziej potrzebne. Co będzie to zobaczymy.
Odpowiedz
(20.06.2017, 09:11 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(20.06.2017, 08:31 UTC)Baton napisał(a): Bardziej mi chodzi o to, że skoro można lądować na atmosferycznych to czemu nie Ziemia czy Mars, a tam na pewno są miasta jak i na tysiącach innych planet w bańce.

Ja z kolej nie sądzę, aby w jednym czasie wprowadzili lądowania na wszystkich planetach z atmosferą.
Xeonary dobrze piszę - pewnie, na początku, dadzą lądowania ze szczątkową atmosferą, na jałowych planetach 

Na tym właśnie mi nie zależy i mam nadzieję, że tak nie zrobią, jak już lądowania to chciałbym na całego, a nie tylko że dodadzą wodę i chmury. A już na pewno mnie osobiście nie zależy na żadnym FPS, tego to jest masa gdzie indziej i dobrze zrobionego.
No ale już jesteśmy na obszarze mocnej gdybologii, więc z mojej strony starczy Smile
Odpowiedz