Runmageddon - Kraków - sierpień 2017
Rainbow 
Ktoś chętny na bieg w sierpniu w Krakowie...  Cool

[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
hehe, ja może się wybiorę Smile
Odpowiedz
Biegnę 26 - a przynajmniej są takie plany, w jednej z grup o 9:15...
Odpowiedz
moja firma pomaga w organizacji tego eventu. A jak ktoś używa endomondo to zapraszam do mojej rywalizacji - Rywalizacja Śmierdzącego LeniaBiggrin (może ktoś zna może nie, ważne by mieć motywację do ćwiczeń). Jednak nie dla mnie biegi, wole rower...
Odpowiedz
(29.05.2017, 21:32 UTC)szarik napisał(a): Biegnę 26 - a przynajmniej są takie plany, w jednej z grup o 9:15...

Ja będę się zapisywał pewnie na ostatnią chwilę... o ile... jest niestety ryzyko ze większość sierpnia spędzie na delegacji w Szwecji Sad
Odpowiedz
(30.05.2017, 05:40 UTC)Azorus napisał(a): moja firma pomaga w organizacji tego eventu. A jak ktoś używa endomondo to zapraszam do mojej rywalizacji - Rywalizacja Śmierdzącego LeniaBiggrin (może ktoś zna może nie, ważne by mieć motywację do ćwiczeń). Jednak nie dla mnie biegi, wole rower...

A jak się tam nazywasz ?
Odpowiedz
Jak mnie zobaczycie biegnącego to lepiej też zacznijcie bo pewnie przed czymś uciekam Wink
Odpowiedz
(30.05.2017, 07:26 UTC)DYoda napisał(a):
(30.05.2017, 05:40 UTC)Azorus napisał(a): moja firma pomaga w organizacji tego eventu. A jak ktoś używa endomondo to zapraszam do mojej rywalizacji - Rywalizacja Śmierdzącego LeniaBiggrin (może ktoś zna może nie, ważne by mieć motywację do ćwiczeń). Jednak nie dla mnie biegi, wole rower...

A jak się tam nazywasz ?

Leszek Oleszczuk Wink
Odpowiedz
A tak z ciekawości Leszku, co to znaczy, że Twoja firma pomaga? Może to Wy przeszkody robić/montujecie to poproszę w kilku miejscach ukryty przycisk z windą itp - da się zrobic ;P ?
Odpowiedz
(31.05.2017, 08:36 UTC)szarik napisał(a): A tak z ciekawości Leszku, co to znaczy, że Twoja firma pomaga? Może to Wy przeszkody robić/montujecie to poproszę w kilku miejscach ukryty przycisk z windą itp - da się zrobic ;P ?

zaplecze sanitarne... ogrodzenia i kibelkiBiggrin ja siedzę i tak w IT w klimatyzowanym pomieszczeniu przy serwerze, ale widzę co gdzie wyjeżdżaBiggrin
Odpowiedz