Korweta, skórki - ale pojechali :)
Narzekaliście na nieciekawe skórki to macie Biggrin Jak dla mnie fioletowa genialna Biggrin

Odpowiedz
Mnie się podobają, żeby było jasno, już się zastanawiam które będą wyglądać dobrze na tle jakich gwiazd i jak do tego dobrać kolor myśliwców Smile
Odpowiedz
Zielona na plus. Teraz czekam na skorki, ktore beda wlasciwym kamuflazem, bo te to na parade sie nadaja. Wink
Odpowiedz
Każda potwora znajdzie amatora Biggrin Biggrin Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Tak, kupcie je a będziecie niewidzialni w kosmosie xD
Krutek napisał:

"Bardzo chętnie spotkam się dziób w dziób, z Anakondą, opartą na samych shield boosterach - nie będę musiał przełamywać jej tarczy, ugotuję ją od środka. Najpierw spalą się HS, PD, Chaff, potem zaczną padać bronie, następnie zaczną wariować moduły, kadłub będzie się topił, ale tarcza będzie trzymać. Po jakimś czasie, tarcza padnie, odsłaniając na wpół spalony wrak, którego dobicie będzie czystą sadystyczną przyjemnością  [Obrazek: biggrin.png]"
Odpowiedz
Nie jest to najbardziej odpowiedni wątek ale trudno Tongue

Czy tylko mnie wkurza model wydawnictwa skórek u frontiera? Raz na tydzień w sobotę od łąski dają kilka nowych skinów, a shipkita do vetty - cczegoś, co mnie bardzo interesowało - ani widu, ani słychu. Zamiast tego mam świetne i innowacyjne skórki do delfina...
Odpowiedz
Też bym wolał inny bo na ogół zanim wydzadzą skórki to ja już przestaję latać statkiem do którego je zrobili (vide FAS), no ale cóż, na pewno mają powody jakieś. Wszystko trzeba zrobić i sprawdzić. Pamiętam jak przez dłuższy czas korweta robiła się dla innych graczy niewidzialna, może shipkit do niej to spore wyzwanie Smile
Odpowiedz
Fioletowa jest seksi Wink
Odpowiedz
(20.05.2017, 19:50 UTC)n2god napisał(a): Fioletowa jest seksi Wink

No, śliczna jest.  Biggrin

[Obrazek: vayC6Qn.png]
Odpowiedz
Odstawiona jak przyczepa na dożynki Wink
Odpowiedz