Tanie gry - co kupić w promocji?
Nie mówcie nikomu ale jeszcze ani razu vatu nie zapłaciłem na g2a. No kurde, ile drożej się robi przy większych zakupach. Shielda też tylko raz użyłem, ryzyk fizyk. Problem mialem tylko raz, ale to wina poziomu skomplikowania strony mojego banku (z jednej strony dobrze bo zabezpieczone lepiej), płatność poszła ale na g2a pisało że fail. Napisałem do suportu, dzień później sprawa rozwiązana tylko tydzień chyba czekałem na zwrot pieniędzy bo dziwne systemy. Ale wszystko działało

Na stronie od Mathiasa Prey za 145zł wygląda ciekawie ale boję sie kupić bo z kazdym kolejnym trailerem ta gra przypomina mi bardziej strzelankę z elementami logicznymi i ulepszaniem psotaci (deus ex większości rzeczy) niż horror/thriller psychologiczny
Odpowiedz
G2A to pralnia pieniędzy z kradzionych numerów kart. Potrafią równie dobrze przyciąć po tygodniu jak i po roku. Miałem tak bodajże z GW2, kluczyk kupiony taniej ale nie za grosze działał 18 miesięcy a potem powiastka od supportu o zakupie kradzioną kartą i blokada...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Ja miałem podobnie z FIFA. Nie dość że cena skoczyła po doliczeniu podatków to grać się nie da już. Badum tsss.
Odpowiedz
(17.03.2017, 07:57 UTC)Shamoth napisał(a): G2A to pralnia pieniędzy z kradzionych numerów kart. Potrafią równie dobrze przyciąć po tygodniu jak i po roku. Miałem tak bodajże z GW2, kluczyk kupiony taniej ale nie za grosze działał 18 miesięcy a potem powiastka od supportu o zakupie kradzioną kartą i blokada...

Everspace Steam mi wyłączył z tego powodu po kilku miesiącach.

Zakup na G2A bez ubezpieczenia, jednak po zgłoszeniu bez większych problemów zwrócili pieniądze.

Tak że ja jestem - mimo tych kłopotów - bardzo zadowolony i korzystam często.
Odpowiedz
(17.03.2017, 08:20 UTC)Robinus napisał(a):
(17.03.2017, 07:57 UTC)Shamoth napisał(a): G2A to pralnia pieniędzy z kradzionych numerów kart. Potrafią równie dobrze przyciąć po tygodniu jak i po roku. Miałem tak bodajże z GW2, kluczyk kupiony taniej ale nie za grosze działał 18 miesięcy a potem powiastka od supportu o zakupie kradzioną kartą i blokada...

Everspace Steam mi wyłączył z tego powodu po kilku miesiącach.

Zakup na G2A bez ubezpieczenia, jednak po zgłoszeniu bez większych problemów zwrócili pieniądze.

Tak że ja jestem - mimo tych kłopotów - bardzo zadowolony i korzystam często.

Bardziej boli fakt że po roku musisz zaczynać od nowa, nowy nick, szukanie ludzi, sprzętowa blokada na kartę/router/dysk czy płytę główną, spalony mail jak ktoś nie jest zwolennikiem zakładania do każdej gry osobnego maila... imho smród i nieprzyjemności związane z kupnem trefnych kluczy raczej nie są warte zachodu...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Mi się udało, nie ma problemów z kluczami, borderlandsy od 2014 siedzą i działa
Odpowiedz
G2A - korzystam... a czy ktoś oszukuje, czy nie to i tak nie mam jak sprawdzić, a podobnie może być na innych platformach... zresztą już w takim EMPIK zostałem 'wyrypany', a na G2A tylko raz miałem sytuację, że klucz nie był poprawny - w ciągu kilku minut od zgłoszenia otrzymałem info, że niestety muszą mi kasę zwrócić bo kluczy więcej nie ma i pieniążki kilka minut później wylądowały na koncie...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Sporo przecen (Spring Sale) na https://www.bundlestars.com jeśli ktoś zainteresowany Wink
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz

Panowie i Panie !!

UWAGA UWAGA Wink

Life is Strange za darmo !!

- znaczy się tylko pierwszy epizod ale naprawdę WARTO !

http://store.steampowered.com/app/319630/

[Obrazek: life_is_strange__together__by_sakimichan-d9okm1i.jpg]

[Obrazek: 28da69555f4578cd724d5ba4f17f9ad4d72652a5.jpg]

Do gry jest oczywiście pełne spolszczenie polskich fanów i to bardzo dobrej jakości.

Powiem tak ja sceptycznie podszedłem do tej gry ale jak zagrałem pierwszy epizod to MUSIAŁEM kupić resztę.
Gra masakruje mózg że aż człowiek sam zastanawia się nad swoim życiem.

Co tu więcej pisać ... po prostu polecam choćby ze względu na to iż pierwszy sezon jest DARMOWY !

Tu link do spolszczenia :
http://grajpopolsku.pl/download/life-is-strange/

Oraz samej gry:
http://store.steampowered.com/app/319630/

[Obrazek: 1426858105-life-is-strange-ep-2-art.jpg]

Naprawdę polecam z czystym sumieniem gra jest zajebista - u mnie ma pierwsze miejsce !
Odpowiedz
Nowy Humble Software Bundle https://www.humblebundle.com/streaming-software-bunde

za minimum $1.00
– Monstercat Twitch License 1-Year License
– FaceRig Classic (Steam)
– Quiplash (Steam)
– Choice Chamber (Steam + DRM-Free)

wpłata powyżej średniej ceny (aktualnie $4.05)
– XSplit Premium 3-Month License
– FaceRig Pro (Steam)
– Drawful 2 (Steam)
– BeanBox

za minimum $12.00
– MAGIX Fastcut
– Hotspot Shield – Elite VPN
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz