1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
(02.03.2017, 16:57 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): [quote pid='61668' dateline='1488467219']
Tak jak napisał Baton, nie będę psuł zabawy, ale system Palina jest zamknięty z uwagi na pewne wydarzenia związane z fabułą gry. Chętni mogą sprawdzić o co chodzi, np. na reddicie Smile jeden z pilotów odpalił betę będąc na stacji Palina, przez co zaspojloerował co i jak. Swoją drogą ktoś powinnien za to polecieć Smile

[/quote]

Swoją drogą o ile wiem, to go pojawiło w becie poza Palinem, ale jak zginął to automatycznie wskoczył w ostatniej bazie w jakiej był czyli u Palina - być może celowo, nie doczytywałem się, ludzie są sprytni Smile
Odpowiedz
(02.03.2017, 16:57 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(02.03.2017, 15:06 UTC)Yata_PL napisał(a): Moja przygoda z beta jak narzie wygląda słabo, wczoraj poleciałem do Mai , pierwsza niespodzianka - System Palina oraz jakiś sąsiedni wymaga "permita" którego nie mam :/ , thrustery na G5 dawno robilem i mam go w 2.2 odblokowany wiec nie wiem o co biega ?

Tak jak napisał Baton, nie będę psuł zabawy, ale system Palina jest zamknięty z uwagi na pewne wydarzenia związane z fabułą gry. Chętni mogą sprawdzić o co chodzi, np. na reddicie Smile jeden z pilotów odpalił betę będąc na stacji Palina, przez co zaspojloerował co i jak. Swoją drogą ktoś powinnien za to polecieć Smile

poprosze o linka na PM , przeorałem watek ED na redicie i nie widze... Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(02.03.2017, 17:45 UTC)Yata_PL napisał(a):
(02.03.2017, 16:57 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Tak jak napisał Baton, nie będę psuł zabawy, ale system Palina jest zamknięty z uwagi na pewne wydarzenia związane z fabułą gry. Chętni mogą sprawdzić o co chodzi, np. na reddicie Smile jeden z pilotów odpalił betę będąc na stacji Palina, przez co zaspojloerował co i jak. Swoją drogą ktoś powinnien za to polecieć Smile

poprosze o linka na PM , przeorałem watek ED na redicie i nie widze... Smile

Ten permit pewnie wynika z tego o czym kiedyś na SB Hetman mówił Tongue.

Pewnie chodzi o ten temat Smile

Odpowiedz
(02.03.2017, 19:41 UTC)Quarion napisał(a):
(02.03.2017, 17:45 UTC)Yata_PL napisał(a): poprosze o linka na PM , przeorałem watek ED na redicie i nie widze... Smile

Ten permit pewnie wynika z tego o czym kiedyś na SB Hetman mówił Tongue.

Całkiem możliweSmile

Obejrzałem własnie nowy "live" z Adamem i Eddem, fajne lokacje na koncu pokazli.... i nawet opdowiedzieli na moje pytanie... Smile

Odpowiedz
[/quote]
(02.03.2017, 20:21 UTC)Yata_PL napisał(a):
(02.03.2017, 19:41 UTC)Quarion napisał(a): Ten permit pewnie wynika z tego o czym kiedyś na SB Hetman mówił Tongue.

Całkiem możliweSmile

Obejrzałem własnie nowy "live" z Adamem i Eddem, fajne lokacje na koncu pokazli.... i nawet opdowiedzieli na moje pytanie... Smile

Ja się próbowałem przebić, ale ciężko przy tysięcu osób Tongue
Odpowiedz
Powiem Wam że cała scena płacze z powodu zmian w balansie shieldów, a ja jestem zadowolony Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(03.03.2017, 22:25 UTC)Kyokushin napisał(a): Powiem Wam że cała scena płacze z powodu zmian w balansie shieldów, a ja jestem zadowolony Biggrin

taa czytalem, jednak narazie przegieli w 2-ga strone (vide papierowa Vetta ) wiec jak znam zycie to nie nazlezy sie przyzwyczajac... Biggrin

Odpowiedz
Eeee jaka tam papierowa, resisty praktycznie bez zmian, tylko pojemność tarczy zmalała (z boosterów heavy duty). Więc moja się praktycznie nie zmieni, a papierowa wcale nie jest Wink
Odpowiedz
od 10h ustawiam te moją starą gębę.... ciągle nie jestem do siebie podobny...

czy jest jakaś nadzieja na skopiowanie tych wprowadzonych ustawień ?
coby potem tylko przekleić do 2.3 ?

a może ktoś coś wie , że te ustawienia tego "holo" (i kamerki przy okazji) , same nam się skopiują z testowego do 2.3 ?
chyba że ktoś wie... że na pewno trza będzie wsjo robić od nowa...

edit : ponoć jakieś "linijki" trza przekleić ...
jeśli była wcześniej odpowiedź.. to sorry... czytać tez już nie nadążam Smile

edit2 : dobra... już chyba wiem
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
(03.03.2017, 22:28 UTC)Yata_PL napisał(a):
(03.03.2017, 22:25 UTC)Kyokushin napisał(a): Powiem Wam że cała scena płacze z powodu zmian w balansie shieldów, a ja jestem zadowolony Biggrin

taa czytalem, jednak narazie przegieli w 2-ga strone (vide papierowa Vetta ) wiec jak znam zycie to nie nazlezy sie przyzwyczajac... Biggrin

Oni wszyscy latali na heavy duty i teraz im spadło w MJ. Widocznie heavy duty plazmy zbyt dobrze kontrowały i FD to zbalansowało. Ja mam tak samo jak miałem an swojej.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz