Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna
@Calvarian! Świetny strzał!

DEEP FOREST to zaszłość z początków radia. Z chęcią się pozbędę.

@ShiMan - znalazłem, polubiłem, celuj w nocy w czasie "soundtracków"! Biggrin

Dziękuję!
Odpowiedz
(02.03.2017, 16:32 UTC)Robinus napisał(a): @Calvarian! Świetny strzał!

DEEP FOREST to zaszłość z początków radia. Z chęcią się pozbędę.

@ShiMan - znalazłem, polubiłem, celuj w nocy w czasie "soundtracków"! Biggrin

Dziękuję!

Polowałem na to już od dawna, ale dopiero dzisiaj pierwszy raz gdy leciało, nie byłem zajęty w elite i mogłem zrobić alt+tab Wink
Odpowiedz
@Robinus: Dzięki wielkie, doceniłem repką Wink

Aha - uprzejmie zawiadamiam, że udało mi się odpalić Galnet Radio w Wierszu Poleceń Biggrin

[Obrazek: Mpxplay_Galnet_Radio.jpg]

Nadmienię że na Linuxie też udało mi się odpalić radio (bez żadnego GUI!) Wink

To teraz - jak uruchomić radio używając jedynie magnetofonu i/lub wejścia AUX (teoretycznie w samochodzie też powinno działać - na pewno w starszych właśnie z magnetofonem)... Rolleyes

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Kuźwa, zaczynam się bać. Moje "Głodne kawałki" też nie są w kosmicznych klimatach. Wink
Odpowiedz
(02.03.2017, 18:15 UTC)Vaen Inc napisał(a): Kuźwa, zaczynam się bać. Moje "Głodne kawałki" też  nie są w kosmicznych klimatach. Wink

Spokojnie, jak długo nie są w afrykańskich klimatach będzie dobrze! Biggrin
Odpowiedz
Afrykańskch klimatów nie wykluczam. Co więcej, lubie! Pozostał mi tylko strach.
Odpowiedz
(02.03.2017, 18:15 UTC)Vaen Inc napisał(a): Kuźwa, zaczynam się bać. Moje "Głodne kawałki" też  nie są w kosmicznych klimatach. Wink

Powoli też zaczynam się bać; bo moje ulubione "Starocie" też nie za bardzo są... (chyba że weźmie się casus "Strażników Galaktyki" - bo wśród nich jest "10cc - I'm Not In Love")  Rolleyes

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(02.03.2017, 18:15 UTC)Vaen Inc napisał(a): Kuźwa, zaczynam się bać. Moje "Głodne kawałki" też nie są w kosmicznych klimatach. Wink

Się bać nie ma czego Smile
program autorski to program autorski

Mogę zdradzić jeden szczegół dotyczący #6 GLP szykują się zmiany i wieeelkie przetasowanie, ale szczegóły 4 marca 3303 Biggrin

EDIT: Vaen rep+ za program!
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
A w nagrodę, że ktoś tu zagląda - uchylę rąbka tajemnicy, że jutro specjalny odcinek Głodnych Kawałków Vaen'a.

Sam się doczekać nie mogę... Premiera jutro 9:00 i 21:00.

A w sobotę Lista Przebojów ciekawa! Tutaj to Kethrax tak tajemnicę trzyma, że sam nie mam pojęcia, co się szykuje. Ciekawe, czy David dalej króluje... Sobota 21:00! Biggrin
Odpowiedz
można rzec "Winter is comming ...." Biggrin
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz