1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
A ja mam nadzieję, że się nic nie zmieni. Wszystko wygląda bardzo obiecująco zwłaszcza ten fragment: " And with a new, fully-fledged camera system, they’ll be able to view themselves and their crew in real time as they adventure across the galaxy. "

Odpowiedz
(31.01.2017, 16:32 UTC)Xeonary napisał(a):
(31.01.2017, 16:30 UTC)Yarlam napisał(a): When joining a crew, a Commander will log out of their current vessel and transfer to the multicrew vessel, regardless of distance.

To jest też słabe, powinien być wymóg zadokowania do tej samej stacji... Coś czuję że z tym oraz tym "odrzucaniem kar" będzie mała burza na forum Frontiera, tak samo jak z transferem statków. Mam nadzieję że coś się w tej kwestii jeszcze zmieni.

Lepiej aby tego nie zmieniali bo się wnerwię Smile
Odpowiedz
(31.01.2017, 16:30 UTC)Yarlam napisał(a): When joining a crew, a Commander will log out of their current vessel and transfer to the multicrew vessel, regardless of distance.

Ja chętnie wskoczę, ale nikt nie powiedział, że nie trzeba będzie mieć Multicrew Telepresence Module ważący 160 ton i żaden odkrywca go sobie nie założy Smile
Odpowiedz
(31.01.2017, 16:43 UTC)2M1R napisał(a):
(31.01.2017, 16:32 UTC)Xeonary napisał(a):

To jest też słabe, powinien być wymóg zadokowania do tej samej stacji... Coś czuję że z tym oraz tym "odrzucaniem kar" będzie mała burza na forum Frontiera, tak samo jak z transferem statków. Mam nadzieję że coś się w tej kwestii jeszcze zmieni.

Lepiej aby tego nie zmieniali bo się wnerwię Smile

czarodziejka rozdzka , magiczny pierscien Arabeli, tudziez beam me up Scotty to z pewnoscia bawi male i duze dzieci , ja jednak wole bardziej realistyczne podejscie niz nagly transfer z 40kk Ly , tez wyczuwam burze na forum..
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Też jestem pewny tego, że to tak nie zostanie i zostanie zmienione w jakąś frustrującą, denną mechanikę, która jedyne co będzie dodawać to marnowanie czasu

Odpowiedz
Az zaczne czytac forum frontiera Biggrin
Odpowiedz
I już zaczynacie się martwić, że ktoś będzie dymił, na brodę Zeusa co za marudy Smile))))

Ja uważam, że wszystko co będzie ułatwiać co-opa jest świetne, mam w nosie realia gry gdzie latam statkiem kosmicznym strzelając laserkami, c'mon Smile

Kadeci teraz będą w cenie, będzie się takich brało do myśliwców i będą dla nas trzepać kapuchę a my możemy sobie oglądać jakiś film na drugim ekranie z 4. pipsami w tarczach Smile
Odpowiedz
(31.01.2017, 16:52 UTC)Baton napisał(a):

Ja chętnie wskoczę, ale nikt nie powiedział, że nie trzeba będzie mieć Multicrew Telepresence Module ważący 160 ton i żaden odkrywca go sobie nie założy Smile

ooo, dobre zasugeruje na forum Frontiera Biggrin

(31.01.2017, 16:59 UTC)Baton napisał(a): I już zaczynacie się martwić, że ktoś będzie dymił, na brodę Zeusa co za marudy Smile))))

Ja uważam, że wszystko co będzie ułatwiać co-opa jest świetne, mam w nosie realia gry gdzie latam statkiem kosmicznym strzelając laserkami, c'mon Smile

Tutaj akurat nie do końca sie zgadzam, odkrywcy wykazuja sie cierpliwością i z poświeceniem przemierzaja galaktyke w poszukiwaniu super widoków, wrażeń i ujec zdjeciowych , przy takim podejsciu ilość exploratorow może zmaleć , a ci co mieli w planach ruszenia w dane mijsca nasyca swoje oczy w statku kolegi nie kiwajac palcem .
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Ktos zapytal czy bedzie mozna jezdzic kilkoma SRVkami w multicrew Smile to by byla zabawa Smile
Odpowiedz
(31.01.2017, 16:59 UTC)Baton napisał(a): Kadeci teraz będą w cenie, będzie się takich brało do myśliwców i będą dla nas trzepać kapuchę a my możemy sobie oglądać jakiś film na drugim ekranie z 4. pipsami w tarczach Smile

No i dlatego niektórzy już pracują od kilku miesięcy, aby uzbierać stadko do wspólnego latania Biggrin
Odpowiedz