Liczba postów: 190
Liczba wątków: 2
Reputacja:
6
Kupiłem ta grę, spodobała mi się bardzo. Najlepiej świadczy o tym fakt że grałem 40 godzin w 1600x900 bez żadnych cieni i najniższych. W 20 fps. Wiem że nie mam dobrego kompa (gtx550ti) ale tego się nie spodziewałem, nikt nie wspominał w żadnym filmie o optymalizacji. Poddalem się gdy wlot ba księżyc zajął 3 godziny (sam wlot, Lot godzinę jakąś)(wybuchajace pistony), wylot drugie tyle (wybuchajace landing gear, nawet na forum steam nikt nie miał takiego problemu). A byłem tam 15 minut bo zapomniałem skanera i nie było co robić.
Może kiedyś wrócę. Na razie się poddaje bo ani rozgrywka nie jest przyjemna ani grafika
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
No niestety, optymalizacja leży i kwiczy. Na pocieszenie powiem, że kolejne patch troszeczkę poprawiają sytuację i pomalutku wydajność się poprawia. Niedługo zresztą grafika ma zostać nieco zmieniona.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
To jest zwyczajny bug. landing gear nie przykleja się do podłogi podczas budowy, tylko giba się pod wpływem fizyki. Jak dobudujesz do niego kilka klocków, to cała konstrukcja się przewróci. Myślę, że szybko to naprawią. Istniejące małe statki sprawują się bez zarzutu.
Liczba postów: 190
Liczba wątków: 2
Reputacja:
6
O tym jak słabo zoptymalizowana jest ta gra świadczy fakt że nawet w trailerze umieścili walkę w trakcie której widać spadki fps-ów
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 16
Reputacja:
121
Kto z Was grających w SE ma na steamie Black?
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 16
Reputacja:
121
... ma na steamie pseudonim artystyczny Black.
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
A to ja nie mam pojęcia o co chodzi.