Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
28.09.2016, 19:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2016, 19:46 UTC przez Anukus.)
(28.09.2016, 16:49 UTC)Calvarian napisał(a): @Anukus to musimy Ci kasting zrobić.
Załóżmy, że Gutek napisze "Szczęść Boże" zamiast "Dzień dobry". Jak zareagujesz?
Widziałem niejednokrotnie tego typu zwroty na shoutboxie oraz w tym wątku i targała mnie kiedyś (na samym początku tego forum) myśli, co by nie zainicjować wprowadzenia nowego zapisu do regulaminu, ale jakoś dałem temu spokój. Jak już będę mógł splunąć na ziemię spacerując po jednym z earth-like'ów i ktoś zwróci mi uwagę, że to święta ziemia i że ranię jego uczucia religijne, to wtedy nie omieszkam otworzyć ognia bez ostrzeżenia z moich nowiuteńkich plazm. Wtedy też pewnie rozpocznę krucjatę zostawiając za sobą tylko spalone krzyże, pomniki i całą resztę symboli, które dla mnie są symbolem okrucieństwa, fałszu, obłudy i pychy...
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(28.09.2016, 19:45 UTC)Anukus napisał(a): (28.09.2016, 16:49 UTC)Calvarian napisał(a): @Anukus to musimy Ci kasting zrobić.
Załóżmy, że Gutek napisze "Szczęść Boże" zamiast "Dzień dobry". Jak zareagujesz?
Widziałem niejednokrotnie tego typu zwroty na shoutboxie oraz w tym wątku i targała mnie kiedyś (na samym początku tego forum) myśli, co by nie zainicjować wprowadzenia nowego zapisu do regulaminu, ale jakoś dałem temu spokój. Jak już będę mógł splunąć na ziemię spacerując po jednym z earth-like'ów i ktoś zwróci mi uwagę, że to święta ziemia i że ranię jego uczucia religijne, to wtedy nie omieszkam otworzyć ognia bez ostrzeżenia z moich nowiuteńkich plazm. Wtedy też pewnie rozpocznę krucjatę zostawiając za sobą tylko spalone krzyże, pomniki i całą resztę symboli, które dla mnie są symbolem okrucieństwa, fałszu, obłudy i pychy...
Łolaboga, będziesz się w piekle smażył!!!
Anu, przecież ateiście nie powinny przeszkadzać dwie deseczki skrzyżowane...
Mi tam nie przeszkadzają, te które leżą równolegle - też.
Dobra, nie nudźmy na shoutboxie....
Liczba postów: 1,688
Liczba wątków: 53
28.09.2016, 20:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2016, 20:21 UTC przez Krutek.)
(28.09.2016, 19:45 UTC)Anukus napisał(a): (28.09.2016, 16:49 UTC)Calvarian napisał(a): @Anukus to musimy Ci kasting zrobić.
Mimo, że nie jestem fanatycznym katolikiem, to mierżą mnie takie teksty. Może dlatego, że zostałem wychowany w poszanowaniu uczuć religijnych innych osób. Niech każdy wierzy w co chce i jak chce, niech powiesi sobie kapcia i i do niego składa modły - jego prywatna sprawa.
Anukus, odnośnie Twojego wyzwania, tu i teraz chętnie spotkam się z Twoim plazmami - to nie żart, to wyzwanie - STAWAJ WAŚĆ.
Dlaczego nie kpicie z Islamu, Buddyzmu czy innej wiary?
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
28.09.2016, 20:32 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2016, 20:33 UTC przez Calvarian.)
Ej, ej, ej! Ja to wszystko w ramach żartów pisałem!
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 6
Reputacja:
6
Cytat:Dlaczego nie kpicie z Islamu, Buddyzmu czy innej wiary
a gdzie tu kpiny?
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Panowie, dajcie spokój - nikt tu nie przekona nikogo.
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
Spokojnie panowie. Bo zaraz nam się tutaj zrobi jakaś wojna ideologiczna. I znów pójdą warny i bany. Niepotrzebnie zresztą. Historia zna wiele przypadków konfliktów na tym tle, po co je prowadzić tutaj?
Panowie... proponuje wprowadzić do regulaminu zakaz poruszania motywów religijnych, politycznych w ogóle... bo to jest zapalnik. To forum o grach.
![[Obrazek: 26492.png]](http://inara.cz/data/sigs/26/26492.png)
Amor patriae nostra lex
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 20
Reputacja:
180
(28.09.2016, 21:46 UTC)Elll napisał(a): Panowie... proponuje wprowadzić do regulaminu zakaz poruszania motywów religijnych, politycznych w ogóle... bo to jest zapalnik. To forum o grach.
- Co wy tam palicie?
- Ja? Radomskie... ale jak pan major woli, to Franz MaCamele.
“There will be killing till the score is paid.”
― Homer, The Odyssey
Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
|