Opakowanie zastępcze Shout Box
(13.07.2016, 10:30 UTC)Pueblo napisał(a): Moim zdaniem to nie ONI.
MB wiele razy mowil o tym, ze w galaktyce nie tylko rasa ludzka i ONI, sa tez inne rasy. I wydaje mi sie, ze to jedna z nich.

Tez oliwy dolal Drew, ktory po wizycie u FDevs napisal na Twatterze, zeby zbroic sie u inzynierow, bo juz blisko. Ze zaskoczony byl tym co zobaczyl, ale niestety nie moze zdradzic szczegolow.

Ruscy ich zmiotą, nie ma się co przejmować Smile
Wlasnie doczytalem, ze Drew pil do tego, zeby 'Riftersi' zrobili upgrade swoich statkow, co moze pomoc im w zlokalizowaniu Formidine Rift.

Btw. To nie Thargoidzi siedza nam na plecach, to Ruscy pociagaja za sznurki na ktorych wisza Thargoidzi
(13.07.2016, 10:40 UTC)Baton napisał(a): Ruscy ich zmiotą, nie ma się co przejmować Smile

Napiszę to sobie na kalendarzu w przyszłym roku Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Warto czytać Galnet, w spoilerze minimalnie więcej o tym, na co zwracać uwagę

Galnet zawsze warto czytać, może w końcu będą walki krążowników Smile http://galnetpl.blogspot.co.uk/2016/07/f...erope.html
Jakieś 2-3 tygodnie temu kiedy zdobiłem skok FSD też miałem dziwny efekt i pytałem innych na TSie czy tak mają, czy to jakieś glicze - skończyło się na docinkach hah Tongue

Edit: ale to nie był zielony kolor , bardziej coś w stylu pionowej ściany białej rozmazanej przestrzeni - więc może jednak glicz problemy postrzegania rzeczywistości Wink
[Obrazek: franzv2.jpg]
(13.07.2016, 12:24 UTC)Franz Lionport napisał(a): Jakieś 2-3 tygodnie temu kiedy zdobiłem skok FSD też miałem dziwny efekt i pytałem innych na TSie czy tak mają, czy to jakieś glicze - skończyło się na docinkach hah Tongue

Ty tam wtedy wypity byłeś to i wszyscy pytali o gejzery Biggrin
(13.07.2016, 12:27 UTC)Quarion napisał(a):
(13.07.2016, 12:24 UTC)Franz Lionport napisał(a): Jakieś 2-3 tygodnie temu kiedy zdobiłem skok FSD też miałem dziwny efekt i pytałem innych na TSie czy tak mają, czy to jakieś glicze - skończyło się na docinkach hah Tongue

Ty tam wtedy wypity byłeś to i wszyscy pytali o gejzery Biggrin

nie no trzeźwy jak świnia Biggrin
[Obrazek: IwK3V7U.jpg]

I takie coś jeszcze ktoś miał Smile
(13.07.2016, 12:30 UTC)Goliat napisał(a): [Obrazek: IwK3V7U.jpg]

I takie coś jeszcze ktoś miał Smile
No nie wiem mi to wygląda na ściemę...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości