Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
*offtop*

Ta Pani to z Galnetu? Jesli tak, to ja tez chce zostac redaktorem Smile
Odpowiedz
(06.07.2016, 08:17 UTC)Elll napisał(a): Parę złotych taniej: https://www.g2a.com/no-man-s-sky-steam-c...lobal.html

Po doliczeniu VATu wychodzi jeszcze więcej niż na GOGu Tongue
Odpowiedz
I na GOG dają zniżkę 30 zł na przyszłe zakupy. Na bank coś na GOG kupię jeszcze, wiec to tak jakbym miał grę 30zł taniej.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Trzymam się dzielnie i na razie nie kupuję Wink

To w końcu na jaki termin ogłosili teraz premierę ?.
Odpowiedz
Ja też miałem ochotę kupić tę grę, ale jednak poczekam, tym bardziej, że cena wcale nie jest niska, a poza tym nie znam odpowiedzi na pytanie dotyczące: czy gra będzie mieć support pod kontrolery (głównie joy), bo możliwe, że nie będzie. Czytałem na steamcommunity i na reddicie i chyba będzie z tym słabo. Nie chce mi się przesiadać na pada lub klaw + mysz, a w takim układzie nie bedę jednym z tych, którzy kupią tę grę.
Odpowiedz
(06.07.2016, 09:08 UTC)Quarion napisał(a):
(06.07.2016, 08:17 UTC)Elll napisał(a): Parę złotych taniej: https://www.g2a.com/no-man-s-sky-steam-c...lobal.html

Po doliczeniu VATu wychodzi jeszcze więcej niż na GOGu Tongue

Eeee ja tam zawsze bez vatu kupuje Tongue
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Podpinam się pod Anukusa.... model lotu, model chodzenia, a i pewnie później model jeżdżenia - to nie nastraja dobrze, jakby w gry z serii Lego grać - imersja siada.
Ale nie mówmy chop - będę śledził i poczekam.....
Odpowiedz
(06.07.2016, 10:08 UTC)GutenbergPL napisał(a): Podpinam się pod Anukusa.... model lotu, model chodzenia, a i pewnie później model jeżdżenia - to nie nastraja dobrze, jakby w gry z serii Lego grać - imersja siada.
Ale nie mówmy chop - będę śledził i poczekam.....

Pamiętajcie, że w materiałach reklamowych pokazują grę na padzie.Konsolowy model sterowania zawsze wyglądał jakoś tak drętwo i w "slowmo". Liczę na to, że pozostałe kontrolery będą żwawsze Smile
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Gra lekko niszowa, więc za pół roku będzie za pół ceny i z poprawionymi błędami - win/win Smile
Odpowiedz
Baton masz rację. Co nie zmienia faktu że prawdopodobnie ją kupię w dniu premiery lub kilka dni po.
Odpowiedz