Opakowanie zastępcze Shout Box
To prawda Wink
Cześć, mam pytanko. Na czym można teraz dobrze i szybko zarabiać mając ASPX, bo odkąd "zepsuli" Robigo i Huncetae, to czuje deficyt. Od razu piszę dla wyjaśnienia, że nie jestem typem gracza, który stawia sobie w grach określony cel i ma frajdę jak uzyska go po setkach godzin grania. Gram dla przyjemności i nie interesują mnie staty. Chcę po jak najmniejszej lini oporu zarobić na inny statek (Python), żeby po prostu nim polatać w wolnej chwili na przykład na RES'ach...
Hmmm jak nie przemyt, to misje handlowe... no, nie będzie to szybko, ale chyba najszybciej.
Jak masz dobre stosunki z frakcjami, to potrafią dobre misje dawać. np transport ASPem na odległość około 100LY to zarobek 1-2mln(czasem i więcej), a robisz to w 20-30min, z rozwożeniem, o ile Cię nikt nie wyciąga.

No i jest Shotis, czy jak to tam się nazywa, nie latam tam ale chłopaki sobie chwalą.....
(22.06.2016, 08:54 UTC)GutenbergPL napisał(a): Hmmm jak nie przemyt, to misje handlowe... no, nie będzie to szybko, ale chyba najszybciej.
Jak masz dobre stosunki z frakcjami, to potrafią dobre misje dawać. np transport ASPem na odległość około 100LY to zarobek 1-2mln(czasem i więcej), a robisz to w 20-30min, z rozwożeniem, o ile Cię nikt nie wyciąga.

No i jest Shotis, czy jak to tam się nazywa, nie latam tam ale chłopaki sobie chwalą.....

Ok, sprawdzę w sieci czy są jakieś informacje o Sothis. Dzięki Smile
dobre misje daje tez TWH w Xingang Mu.

Wyrob sobie dobra relacje z frakcja, a tym samym zyskasz dostep do fajnych misji.
Na ten przyklad wczoraj w Xinang Mu mialem 12 misji od samego TWH, od przewozenia malej ilosci towarow za 100k-200k (5-10LY), po misje na zebranie towaru z planet. I te misje na zbieranie z planet sa najbardziej dochodowe. Trafilem wczoraj na zebranie 8T Nerve Agents i Escape Pod, kazda z nich 2.5MCr.
Baton, mówiełm nie lataj po pijaku Biggrin i czekaj w kolejce.
[Obrazek: Screenshot_0121.jpg]
Dzisiaj wypada 20. rocznica Quake'a - leci ten czas, nie? Smile
(22.06.2016, 09:17 UTC)Pueblo napisał(a): dobre misje daje tez TWH w Xingang Mu.

Wyrob sobie dobra relacje z frakcja, a tym samym zyskasz dostep do fajnych misji.
Na ten przyklad wczoraj w Xinang Mu mialem 12 misji od samego TWH, od przewozenia malej ilosci towarow za 100k-200k (5-10LY), po misje na zebranie towaru z planet. I te misje na zbieranie z planet sa najbardziej dochodowe. Trafilem wczoraj na zebranie 8T Nerve Agents i Escape Pod, kazda z nich 2.5MCr.

Dzięki za info. Będę klepał repke z TWH.
(22.06.2016, 13:58 UTC)Vermill napisał(a):
(22.06.2016, 09:17 UTC)Pueblo napisał(a): dobre misje daje tez TWH w Xingang Mu.

Dzięki za info.  Będę klepał repke z TWH.

Tylko czytaj Salę Odpraw, żeby wiedzieć gdzie można a gdzie nie można.... Smile

To się pochwale: a mi dziś stuknęła ranga Elite w handlu - bez Robigo, bez innych "myków".... wcześniej przemyt z misji/transportowe misje i ostatnio transporty/kurierskie, odkąd Inżynierki wyszły... także da się, ale chwilę to zajęło... Smile
znow wyplacaja kase za rebuy. jesli straciles statek pomiedzy 3 - 22 Czerwca, na Twoim koncie powinny pojawic sie Cr wydane na ubezpieczenie. Jesli straciles statek a nie miales juz kasy na ubezpieczenie i musiales wrocic do Sidka, wroca Ci statek ktory straciles. 

Informacja z dzis:
https://forums.frontier.co.uk/showthread...p-Revivals

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości