Szoszonizm stosowany
Trochę późno ale może ktoś będzie miał ochotę.

Propozycja dla uszosowionych z Warszawy i okolic. Planuję jutro wypad na szosie, propozycja trasy:
  • Wariant 1: Warka - ok. 100-120 km, z przystankiem w skansenie wojskowym w Mniszewie i postojem na kawę w samej Warce, trasa w zasadzie płaska, kilka drobnych podjazdów, ale nic wielkiego. Opcjonalnie można dokręcić do Gran Fondo jak będzie dobra noga
  • Wariant 2: Żelazowa Wola - Kampinos - nie wiem dokładnie ale ze 130 km będzie lekką ręką. Postój w Żelazowej lub okolicy na jakąś kawę, opcjonalnie obiad w Roztoce jeśli zdecydujemy się na krótszy wariant trasy. Trasa płaska jak stół.
Tempo w obu przypadkach na luzie, ok. 30 km/h, start z Ursynowa z opcją zgarnięcia po drodze. Godzina - jeszcze nie zdecydowałem, ale pewnie 10-11, raczej nie później bo już będzie bez sensu. Żadnego wożenia się na kole, każdy uczciwie odpracowuje swoja zmianę, jak się dobierze ekipa przynajmniej 3 osób to można będzie pojechać wachlarzem Smile
Odpowiedz
Ja amatorka, po takim dystansie by mi 4litery odpadły. A poza tym mój rumak raczej się nie nadaje.
Scott pewnie mnie nie raz minąłeś i pewnie nawet nie zauważyłeś Biggrin
Odpowiedz
Nie wiem, na Gassach jeździsz?
Odpowiedz
Niestety nie, tak jak napisałem amatorsko, z pracy do domu (wola-piaseczno). Na więcej na razie nie mam: czasu, kondycji, sprzętu... może za jakiś czas.
Odpowiedz
Cytat:kondycji

Żeby jeździć, trzeba jeździć.
Odpowiedz
Może jak ED dojdzie do wersji 5.0 to ja dam radę się z wami utrzymać.
Odpowiedz
Ja zawsze mogę dotrzymać wam towarzystwa w klimatyzowanym wnętrzu mojego pojazdu samobieżnego Wink
Odpowiedz
Nie polecam bliskiego spotkania rowerem z qashqueai'em, boli Sad
Odpowiedz
DYoda, cały i zdrowy jesteś? Co się stało?
Odpowiedz
Gnaty całe, ale nieźle poobijany. Kobieta za kierownicą stwierdziła że wyjeżdżając z podporządkowanej nie musi patrzeć w lewo Sad Na szczęście z naprzeciwka mieli refleks i w zasadzie zaliczylem tylko asfald.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości