Ochrona
Witam. Naczytałem się nieco komentarzy na temat zagrożeń ze strony NPCów podczas pokojowych działań (górnictwo/handel) jak również obejrzałem parę materiałów video i chciałbym zaoferować swoja pomoc dla ciemiężonych i żyjących w strachu pilotów ciężko zarabiających na przysłowiowy kieliszek chleba ^^

Nie posiadam jeszcze dodatku Horizons (czekam na rozstrzygnięcie konkursu Pocztówka. A nóż się uda wygrać.... marzyciel Tongue) Zatem z braku roboty w Elite jako członek Skrzydła Szybkiego Reagowania Błyskawica oferuję swój statek jak i umiejętności zwalczania wroga do ochrony niewinnych górników poszukujących rzadkich pierwiastków w pasach asteroid jak również dla handlarzy borykających się z przeciwnościami losu na trasach handlowych.

Jeśli nie ma mnie w grze aktualnie zostawcie prywatną wiadomość z informacją na temat terminu waszych działań. Z przyjemnością pomogę. 

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Ja jestem chętny do gry w wingu. Niestety będę mógł pograć w poniedziałek.Ja Aspem kopię po asteroidach w ok. HR'ki
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Spoko Brachu zgadamy się jakoś Smile Miejmy nadzieję że moja anakonda wytrzyma ataki tych nicponi - Piratów Tongue
Odpowiedz
Szkoda, że Cię wczoraj nie było, bo nasi górnicy dostali niezłego łupnia od npc-ów, musze odszczekać to co mówiłem na TS, jednak jest im potrzebna ochrona Smile
Odpowiedz
(05.06.2016, 07:15 UTC)Baton napisał(a): Szkoda, że Cię wczoraj nie było, bo nasi górnicy dostali niezłego łupnia od npc-ów, musze odszczekać to co mówiłem na TS, jednak jest im potrzebna ochrona Smile

Napiszcie jak to było bo mnie to interesuje niezmiernie.
Odpowiedz
hehe ano widzicie? czyli wracam z imprezy handlowej Smile
Wszystko przez moją żonę, bo przyszła z pracy Tongue (żart oczywiście)
Odpowiedz
właśnie prze ostatnie ataki na mnie jak kopalem w pasach asteroidow odechcialo mi sie grac gdyz 2 razy stracilem prawie pelne ladownie urobku i jakos tak nie mam ochoty wlaczać elitki
Odpowiedz
Airwolf, a z ciekawości jak i kiedy Cię atakowali? Bo mnie zdarza sie tylko atak jak wskakuje na pierścień, a i tak w połowie przypadków jak widzą, że mam tylko limpety to mnie zostawiają. No i oczywiście interdykcje jak wracam, ale tego dość łatwo uniknąć Smile
Odpowiedz
(07.06.2016, 08:06 UTC)Baton napisał(a): Airwolf, a z ciekawości jak i kiedy Cię atakowali? Bo mnie zdarza sie tylko atak jak wskakuje na pierścień, a i tak w połowie przypadków jak widzą, że mam tylko limpety to mnie zostawiają. No i oczywiście interdykcje jak wracam, ale tego dość łatwo uniknąć Smile

No właśnie, ciekawe napiszcie. Baton dobrze prawi a ja wkleję to co już pisałem w Stoczni:

"Dropujesz z SC do ringa ale w niego nie wlatujesz (żeby nie mieć mass locka). Czekasz tak około 2 minuty co się zespawnuje. Jak statek typu pirackiego i jest to coś więcej niż Eagle czy Cobra, niestety uciekasz do SC lub high-wake. Nie ma szans i sensu się bić. Z drugiej strony piraci teraz nie są zainteresowani limpetami więc pewnie dali by sobie spokój.
Nie musiałem powtarzać dropowania z SC do ringa więcej niż 2-3 razy.
Dziś rano dropnąłem, zrespił się ASP w wingu 4 z mniejszymi statkami, od razu wiałem. Nawet nie zdążyli spytać co tam wiozę.
Za drugim razem był to NPC górnik i piracki Eagle, zmiotłem go i zacząłem kopać.
Potem już się nic nie spawnuje.
Wieżyczki mam na target only.
Nachalne muchy (Eagle, 1-2 Cobry) daje rade odpędzić. FAS to pi...... szerszeń azjatycki a nie nachalna mucha. [Obrazek: biggrin.png] (dla samotnego górnika)"
Odpowiedz
(07.06.2016, 08:15 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(07.06.2016, 08:06 UTC)Baton napisał(a): Airwolf, a z ciekawości jak i kiedy Cię atakowali? Bo mnie zdarza sie tylko atak jak wskakuje na pierścień, a i tak w połowie przypadków jak widzą, że mam tylko limpety to mnie zostawiają. No i oczywiście interdykcje jak wracam, ale tego dość łatwo uniknąć Smile

No właśnie, ciekawe napiszcie. Baton dobrze prawi a ja wkleję to co już pisałem w Stoczni:

"Dropujesz z SC do ringa ale w niego nie wlatujesz (żeby nie mieć mass locka). Czekasz tak około 2 minuty co się zespawnuje. Jak statek typu pirackiego i jest to coś więcej niż Eagle czy Cobra, niestety uciekasz do SC lub high-wake. Nie ma szans i sensu się bić. Z drugiej strony piraci teraz nie są zainteresowani limpetami więc pewnie dali by sobie spokój.
Nie musiałem powtarzać dropowania z SC do ringa więcej niż 2-3 razy.
Dziś rano dropnąłem, zrespił się ASP w wingu 4 z mniejszymi statkami, od razu wiałem. Nawet nie zdążyli spytać co tam wiozę.
Za drugim razem był to NPC górnik i piracki Eagle, zmiotłem go i zacząłem kopać.
Potem już się nic nie spawnuje.
Wieżyczki mam na target only.
Nachalne muchy (Eagle, 1-2 Cobry) daje rade odpędzić. FAS to pi...... szerszeń azjatycki a nie nachalna mucha. [Obrazek: biggrin.png] (dla samotnego górnika)"

problemem było to ze kopalem sobie sam już np 30-40 minut i nagle mi się rwało połączenie z serwerem (wyrzucalo do menu) po ponownym wczytaniu miałem w około siebie 3 piratów i nawet nie zdążyłem zamknąć ładowni i przyspieszyc a juz mialem 0% hulla wiec to mnie zniechecilo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości