![]() |
|
Ochrona - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Ochrona (/showthread.php?tid=1187) Strony:
1
2
|
Ochrona - AlbertMarstalker - 04.06.2016 Witam. Naczytałem się nieco komentarzy na temat zagrożeń ze strony NPCów podczas pokojowych działań (górnictwo/handel) jak również obejrzałem parę materiałów video i chciałbym zaoferować swoja pomoc dla ciemiężonych i żyjących w strachu pilotów ciężko zarabiających na przysłowiowy kieliszek chleba ^^ Nie posiadam jeszcze dodatku Horizons (czekam na rozstrzygnięcie konkursu Pocztówka. A nóż się uda wygrać.... marzyciel ) Zatem z braku roboty w Elite jako członek Skrzydła Szybkiego Reagowania Błyskawica oferuję swój statek jak i umiejętności zwalczania wroga do ochrony niewinnych górników poszukujących rzadkich pierwiastków w pasach asteroid jak również dla handlarzy borykających się z przeciwnościami losu na trasach handlowych.Jeśli nie ma mnie w grze aktualnie zostawcie prywatną wiadomość z informacją na temat terminu waszych działań. Z przyjemnością pomogę. Pozdrawiam. RE: Ochrona - Brachu - 04.06.2016 Ja jestem chętny do gry w wingu. Niestety będę mógł pograć w poniedziałek.Ja Aspem kopię po asteroidach w ok. HR'ki RE: Ochrona - AlbertMarstalker - 04.06.2016 Spoko Brachu zgadamy się jakoś Miejmy nadzieję że moja anakonda wytrzyma ataki tych nicponi - Piratów
RE: Ochrona - Baton - 05.06.2016 Szkoda, że Cię wczoraj nie było, bo nasi górnicy dostali niezłego łupnia od npc-ów, musze odszczekać to co mówiłem na TS, jednak jest im potrzebna ochrona
RE: Ochrona - Reinrk van Dall - 05.06.2016 (05.06.2016, 07:15 UTC)Baton napisał(a): Szkoda, że Cię wczoraj nie było, bo nasi górnicy dostali niezłego łupnia od npc-ów, musze odszczekać to co mówiłem na TS, jednak jest im potrzebna ochrona Napiszcie jak to było bo mnie to interesuje niezmiernie. RE: Ochrona - AlbertMarstalker - 06.06.2016 hehe ano widzicie? czyli wracam z imprezy handlowej ![]() Wszystko przez moją żonę, bo przyszła z pracy (żart oczywiście)
RE: Ochrona - airwolf81 - 07.06.2016 właśnie prze ostatnie ataki na mnie jak kopalem w pasach asteroidow odechcialo mi sie grac gdyz 2 razy stracilem prawie pelne ladownie urobku i jakos tak nie mam ochoty wlaczać elitki RE: Ochrona - Baton - 07.06.2016 Airwolf, a z ciekawości jak i kiedy Cię atakowali? Bo mnie zdarza sie tylko atak jak wskakuje na pierścień, a i tak w połowie przypadków jak widzą, że mam tylko limpety to mnie zostawiają. No i oczywiście interdykcje jak wracam, ale tego dość łatwo uniknąć
RE: Ochrona - Reinrk van Dall - 07.06.2016 (07.06.2016, 08:06 UTC)Baton napisał(a): Airwolf, a z ciekawości jak i kiedy Cię atakowali? Bo mnie zdarza sie tylko atak jak wskakuje na pierścień, a i tak w połowie przypadków jak widzą, że mam tylko limpety to mnie zostawiają. No i oczywiście interdykcje jak wracam, ale tego dość łatwo uniknąć No właśnie, ciekawe napiszcie. Baton dobrze prawi a ja wkleję to co już pisałem w Stoczni: "Dropujesz z SC do ringa ale w niego nie wlatujesz (żeby nie mieć mass locka). Czekasz tak około 2 minuty co się zespawnuje. Jak statek typu pirackiego i jest to coś więcej niż Eagle czy Cobra, niestety uciekasz do SC lub high-wake. Nie ma szans i sensu się bić. Z drugiej strony piraci teraz nie są zainteresowani limpetami więc pewnie dali by sobie spokój. Nie musiałem powtarzać dropowania z SC do ringa więcej niż 2-3 razy. Dziś rano dropnąłem, zrespił się ASP w wingu 4 z mniejszymi statkami, od razu wiałem. Nawet nie zdążyli spytać co tam wiozę. Za drugim razem był to NPC górnik i piracki Eagle, zmiotłem go i zacząłem kopać. Potem już się nic nie spawnuje. Wieżyczki mam na target only. Nachalne muchy (Eagle, 1-2 Cobry) daje rade odpędzić. FAS to pi...... szerszeń azjatycki a nie nachalna mucha. (dla samotnego górnika)"
RE: Ochrona - airwolf81 - 07.06.2016 (07.06.2016, 08:15 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):(07.06.2016, 08:06 UTC)Baton napisał(a): Airwolf, a z ciekawości jak i kiedy Cię atakowali? Bo mnie zdarza sie tylko atak jak wskakuje na pierścień, a i tak w połowie przypadków jak widzą, że mam tylko limpety to mnie zostawiają. No i oczywiście interdykcje jak wracam, ale tego dość łatwo uniknąć problemem było to ze kopalem sobie sam już np 30-40 minut i nagle mi się rwało połączenie z serwerem (wyrzucalo do menu) po ponownym wczytaniu miałem w około siebie 3 piratów i nawet nie zdążyłem zamknąć ładowni i przyspieszyc a juz mialem 0% hulla wiec to mnie zniechecilo |