Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY
Najlepiej wygooglować.

ASP Explorer:
Lembava\Diaguandri 15% zniżki na statek i EQ (dane na październik 2015)

Python:
Kamito
Diaguarandi
Tsim Binba
Piscium 109
Lembava
(dane na październik 2015)
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
(24.05.2016, 11:18 UTC)Haji-me napisał(a): Do szukania zniżek polecam Ci stronę inara.cz

Wchodzisz w Galaxy -> Shipyard i po prawej masz 2 okienka, jedno do wpisania statku lub modułu, a drugie do wpisania systemu, w którym się znajdujesz. Pod spodem znajduję się okienko "Just Discounted", jak zaznaczysz to wyszuka Ci wszystkie systemy ze zniżkami.
Dzięki, właśnie wczoraj się tam zalogowałem. Przyda się Smile
Odpowiedz
(24.05.2016, 10:59 UTC)Brachu napisał(a):
(24.05.2016, 10:57 UTC)Baton napisał(a):
(24.05.2016, 10:32 UTC)Elll napisał(a): Zaczynam przekonywać się do kopania. Myślałem nad przefitowaniem Cuttera. Co myślicie o  takim ficie?

http://coriolis.io/outfit/imperial_cutte...ga%20Miner

Dziwny z wielu powodów Smile . Ja kopię  takim Krecik

Jak już się przekonałeś, ilu pilotów, tyle bulidów ;Wink

Nie mogę patrzeć na tą cenę. To jest kosmos Biggrin

Właśnie widzę. Chyba najpierw zobaczę czy mi się to w ogóle podoba. Złożę coś mniejszego, żeby pouczyć się i sprawdzę czy nie będę przy tym zasypiał Tongue

Brachu, jak potrzebujesz kasy chętnie wezmę cie na handel. Gwarantuję 100k bonusu na kółko (około 10min) Smile
Odpowiedz
Inara - jest dobra, przynajmniej jeśli chodzi o szukanie sprzętu/statków.
Korzystałem z różnych stron - i latałem po różnych systemach, szukając.... nie było to dobre.

Natomiast na Inarze szukałem statku i dwóch outfitów - i trafiłem za pierwszym razem.
Oczywiście, pewności nie ma, to ludzie umieszczają tam informacje......
Odpowiedz
(24.05.2016, 11:38 UTC)Elll napisał(a):
(24.05.2016, 10:59 UTC)Brachu napisał(a):
(24.05.2016, 10:57 UTC)Baton napisał(a): Dziwny z wielu powodów Smile . Ja kopię  takim Krecik

Jak już się przekonałeś, ilu pilotów, tyle bulidów ;Wink

Nie mogę patrzeć na tą cenę. To jest kosmos Biggrin

Właśnie widzę. Chyba najpierw zobaczę czy mi się to w ogóle podoba. Złożę coś mniejszego, żeby pouczyć się i sprawdzę czy nie będę przy tym zasypiał Tongue

Brachu, jak potrzebujesz kasy chętnie wezmę cie na handel. Gwarantuję 100k bonusu na kółko (około 10min) Smile

Dzięki za propozycję, na razie skupię się na kopaniu, może razem w skrzydle spróbujemy ?

Ja jednak się zdecydowałem zamienić T-6 na ASP`a, na początku będzie trochę skromnie, większy zasięg mnie przekonał.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Jak tak czytam to tez chyba spróbuje kopania tylko mam na razie cobre MKIII i 16M kasy wiec może coś złożę
Odpowiedz
(24.05.2016, 12:11 UTC)airwolf81 napisał(a): Jak tak czytam to tez chyba spróbuje kopania tylko mam na razie cobre MKIII i 16M kasy wiec może coś złożę

Nawet znośnego ASP`a.

Odpowiedz
Cytat:mam na razie cobre MKIII i 16M kasy
To polecam mały przemyt na podreperowanie funduszy. W końcu pierwszy milion na rozruch interesu trzeba podobno ukraść  Biggrin
Odpowiedz
(24.05.2016, 13:25 UTC)RADKO707 napisał(a):
Cytat:mam na razie cobre MKIII i 16M kasy
To polecam mały przemyt na podreperowanie funduszy. W końcu pierwszy milion na rozruch interesu trzeba podobno ukraść  Biggrin

pierwszy ukradłem, przemytu nie umiem robic narazie, a builda jakiegos dzisiaj sprobuje zrobic i moze cos z tego sie urodzi do kopania
Odpowiedz
System Bandizel Hahn Station, 15 % zniżki na wszytko - ASP ok. 5,5 mln credytów kosztuje.

BD-15 447 - Good Eneterprose, tani FSD 5A i thrustery 5a

Odpowiedz