Liczba postów: 30
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Cieslik Dariusz
Pytanie za 100pkt czy zegar widoczny w prawym górnym rogu można przestawić na nasz "UTC+1" szukałem w ustawieniach ale przyznam się, że ogrom ustawień mnie pokonał i nie wszystko przeklikałem.
Nie zmienisz go, zawsze pokazuje czas serwera
Liczba postów: 52
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Arthur83
Witam wszystkich, jestem dość świeżym graczem, gram od niedawna i jeszcze cały czas poznaje grę, dlatego proszę o wyrozumiałość za dziwne pytania.
Obejrzałem sporo różnych poradników, w tym prawie cały od Mathias Shallowgrave, w jednym z odcinków mówi o aplikacjach pomocniczych i tu się zaczyna mój problem. Chciałem zainstalować EDMC co by połączyć z strona edms niestety nie mogą uruchomić EDMC. Ściągnąłem, rozpakowałem ale nigdzie nie widzę pliku .exe, nie wiem czy nie to pobrałem czy coś innego. Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak to uruchomić oraz skąd dokładnie ściągać?? Prosił bym też o wytłumaczenie jak/skąd inne aplikacje pobierać i uruchamiać.
Uprzedzając pytania korzystałem z linków które są pod filmikiem od Mathias Shallowgrave o aplikacjach, no i sobie nie radze.
Liczba postów: 52
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Arthur83
@n.nemo
Tak ogólnie pytałem
@Gnievmir
Pewnie masz racja, tak było.
Takie jeszcze mam pytanko, ostatnio bawiłem się tel i zauważyłem że tam też są apki do Elite, ktoś je testował? Używał?
Liczba postów: 30
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Cieslik Dariusz
Czyli jak nie będę z neuronówek ładował się to AMFU nie potrzebuję? I jeszcze jedno pytanie, bo kliknąłem na "pałę" na mapie by wyszła odległość 5000LY i jak na niedalekie układy klikam obok to nie widzę zamieszkałych i moje obawy są co do naprawiania statku jak nie będę miał gdzie wylądować. Jak to jest lecieć tak daleko i jeszcze dalej od SOL?