Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
Dzieki za odpowiedz. Napisz jaki to monitor, jakim kablem go podpiołeś np. hdmi, displayport.
Najprawdopodobniej kabel nie obsluzy Ci wyzszych czestotliwosci.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
21.12.2020, 12:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2020, 12:17 UTC przez MAGNUM354.)
HDMI - i w ustawieniach/opcjach ekranu w oknie ustawień windows pisze ze natywna rozdzielczosć to 1080 a klatki 75.
Monitor Samsung 24" CF39 (LC24F390FHUXEN)
Free sync nie wykorzystam bo to pod AMD - niestety monitor kupowałem na szybko nawet na bardzo szybko a wybór w cenie którą dysponowałem był akurat bardzo ograniczony.
W sumie to monitory z G-sync były o 300-400 zł droższe.
75 fps też nie jest złe, tym bardziej że w cyberpunku i tak mam 60 max. W miescie, przy szerokiej perspektywie spada do 45.
Jedyne co zrobiłem to odblokowałem mnoznik w ustawieniach nvidii i Cyber punk chodzi w 2K - zastanawiam się tylko czy jest sens tak karte meczyć.
Jeszcze dzisiaj spróbuję pokombinować z ilością ludzi na ulicach, ale nie wiem czy mi taki efekt podpasuje - to w końcu ma być przeludnione miasto
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
9
Platforma:
CMDR: FROSTYBLIZZARD
RSI Handle: FrostyBlizzard
ja póki co mam 18h i w sumie to zrobiłem kilkanaście misji głównych aby wyjść z prologu a teraz w większości staram się pozwiedzać mapę aby odblokować wszystkie miejsca szybkich podróży, poznać dzielnicę, zebrać karty Tarota itd... przy okazji wpadają jakieś zadania od włodarzy dzielnic, policji itd... tych zadań jest naprawdę mnóstwo, zbieractwa jeszcze więcej... teraz tylko trzeba kontrolować wielkość pliku save-a - chyba, że już naprawili ? bo słyszałem, że można go stracić...
Liczba postów: 763
Liczba wątków: 8
Reputacja:
29
Platforma:
CMDR: Pienias
RSI Handle: Pienias
.png) .png) .png) .png)
Wczorajszy patch miał to naprawić.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
coś tram sciagałem, 1.05 - samego save nie strraciewm jeszcze , ale automatycznych jest zawsze cała banda, tylko nie wiem po co .
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
Dostałem pod choinke edycję cyfrową.Własnie sciągam 70 g.Może do pasterki zdążę.Modle sie tylko żeby to ruszyło na moim kompie(gtx 760)chociaż w 25 fps.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
ruszy, karty mamy wydajnosciowo podobne, a cała resztę masz mocniejsza od mojego
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
(24.12.2020, 20:44 UTC)MAGNUM354 napisał(a): ruszy, karty mamy wydajnosciowo podobne, a cała resztę masz mocniejsza od mojego
Mam nadzieje.Na tę chwilę(godzina 2 w nocy)pobrało mi dopiero 20 procent,myślałem,że to szybciej pøjdzie ale gra trochę "waży".Jak zainstaluję to nie omieszkam podzielić się wrażeniami i wydajnością mojego kompa przy røżnych ustawieniach.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
25.12.2020, 12:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2020, 12:08 UTC przez MAGNUM354.)
Uwaga mały spoiler, ale pewnie mało kto na siłę nie robił misji od Dexa...
no niby wczoraj w końcu zrobiłem misję od Dexa, niby mnie wyrzucili na smietniku.. i 5 minut później byłem z powrotem w mieście, z całą reputacja i sprzętem.. - jakim cudem nie zabrali mi broni? lepiej - czy nie powinienem być trupem i najbardziej poszukiwaną osoba w mieście? ( sam Dex to mówił jak do niego wróciłem.. ) a skoro tak, czy to nie doskonały moment na zmiane twarzy i reset doświadczenia? Byłoby to logiczne, nawet gdyby było wymuszone - a zamiast tego co najwyzej kilka osób coś tam wspomina jedno zdanie podczas rozmów.. Słabe rozwiązanie- zobaczymy jak dalej.
25.12.2020, 12:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.12.2020, 12:28 UTC przez Fenyl de Lechia.)
1. Jak piszesz spoiler, to wsadź go w spoiler.
to nie jest trudne.
2. Kto miał Ci zabrać broń, skoro jest jasno powiedziane, że cały sprzęt zostawiasz i wchodzi do Arasaki tylko z botem?
Gdzie go zostawiłeś nie jest powiedziane.
3. Czemu miałbyś byś poszukiwany, skoro nikt nie zna V i nie wie, że to V i Jackie coś ukradli? Gonią ich, bo myślą, że zabili Saburo.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
|