Cyberpunk 2077
(13.12.2020, 20:06 UTC)MAGNUM354 napisał(a): i7 i 16 gb ramu to coś, ale akurat karta zdeczka słabsza od tej którą mam w kompie u syna. Nie przesadź z ustawieniami.

No co Ty piszesz, przecież Twoja karta jest  słabsza ... 1660 nie przebije wydajnością 1070. Ale dzięki za sugestie odnośnie ustawień graficznych, jak tylko Cyberpunk na którymkolwiek sprzęcie u mnie uda się odpalić sprawdzę to.

[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
no szczerze mówiać faktycznie 2 fps więcej na 1070.. Smile

Ale użycie gpu w 1070 to 128W a w 1660 86W - to się chyba bezpośredni przekłada na zużycie prądu i temperatury pracy karty graficznej?
Ja wiem że 1660 to nie 2060 ale mimo wszystko skoro sa porównywalne a 1660 jest oszczedniejsza to wybór jest prosty.

Fakt - wydawało mi się ze skoro nowsza technologia to i wydajność - nie spodziewałem się tylko podobnych FPS.
Mogę tylko przeprosić za wpis ze 1070 to słabsza karta Smile - ona jest tylko mniej wydajna/ oszczędna.
Odpowiedz
2077 i niezły efekt cieplarniany, zaorali nam kraj i banany syntetyzują Biggrin

[Obrazek: stxZCAS.png]
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Wygrałem w tą grę póki co 56 godzin w 4 dni, z czego pierwsze 46 w 2.

Ta gra jest autentyczna, tak jak Wiedźmin. Jest tak - Wiedźmin 3 i Cyberpunk, długo nic, i później jakieś inne gry.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(16.12.2020, 00:41 UTC)Kyokushin napisał(a): Wygrałem w tą grę póki co 56 godzin w 4 dni, z czego pierwsze 46 w 2.

Czyli 2 godziny snu na 2 dni. Hardcore nolifer ! Azjaci przecierja oczy z zdumienia i wysylaja wagony młodych graczy na szkolenie do Kyoka ;-)
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Dokładnie, jak wpadłem w cug żona niczym nie mogła mnie oderwać Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
a z adwa tygodnie napiszesz że tqa gra jest do d bo 6 lat ją robili a ty już masz ją skończone...
Odpowiedz
(16.12.2020, 08:20 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a z adwa tygodnie napiszesz że tqa gra jest do d bo  6 lat ją robili a ty już masz ją skończone...
Ja nie zamierzam poprzestać na jednokrotnym ukończeniu, mam pomysł na co najmniej trzykrotne podejście do zabawy.

Czytałem na Metacritic mnóstwo negatywnych opinii o tym, jaka to gra jest "skaszaniona", jakie zadania nudne, jaka fabuła miałka, jakie cutscenki za długie, jakie "glitche" na każdym kroku...  normalnie:
[Obrazek: pFlh8OM.png]

A ja mam chyba inną grę, bo podobnie jak Kyoku, nie mogę się oderwać. Smile

Jestem w stanie zrozumieć graczy konsolowych i ich roszczenia, ale nie sądzę, by wersja PC - cierpiąca co najwyżej na typowy syndrom gry  świeżo wydanej- zasługiwała na baty za to, że edycja konsolowa była skokiem na kasę.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
ciekawostka :

Introducing the DEATH STRANDING x Cyberpunk 2077 FREE update, OUT NOW on Steam
Time to unite the divided – one more time! We’ve been keeping something quiet for a while now, but today we can finally unveil all! We’re thrilled to announce an incredibly exciting DEATH STRANDING update, in collaboration with CD PROJEKT RED’s Cyberpunk 2077. This is crossover content you weren’t expecting, right? Let us tell you more!

Exclusive to PC this FREE update for DEATH STRANDING contains six new missions featuring characters and lore from Cyberpunk 2077, a game that needs no introduction. What’s more, players can expect exclusive items and an all-new Hacking function. Oh and it’s OUT NOW!

Porters can now get hands on with several unlockable aesthetic and equipment items, including:

• Cyberpunk 2077 themed Reverse Trike vehicle with improved jumping power
• “Silver Hand” modelled after Johnny Silverhand’s robotic arm that can be equipped and used in game
• New holograms including a SAMURAI symbol signboard and a Atlas Trauma Team vehicle hologram for certain constructions
• Several fashion items including Johnny Silverhand’s sunglasses

As mentioned, in addition to the above, this DEATH STRANDING x Cyberpunk 2077 PC update also introduces a new Hacking function that Sam Bridges can use in combat to target enemy machines. Porters will have the ability to stop Mule sensor poles from activating for a limited time, stun enemy Odradeks and hack Mule trucks to stop them in their tracks. Take a look here...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
to nie ciekawostka tylko wspólny interes :

Redzi "zaprosili" czołowych światowych stremerów dajac im postacie z ich bużkami w cyberpunku i za darmo zgarniajać miliony foolowersów tych yutuberów Smile
Tak samo z Hideo Koyimą - jego postać też jest w Cyberpunku tylko nie wiem jako kto - znajdzie się w czasie gry Smile - więc nie dziwne że w Death Stranding pojawiły się wszczepy i hakowanie Smile Może sprzedaż Death.. lekko wzrośnie Smile Niedawno czytałem że ledwo pokryło koszty produkcji, ale i tak uważam że ta gra jeszcze zdobędzie spore zainteresowanie ale musi mieć multi.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości