Liczba postów: 42
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Torvan
.png) .png) .png)
A to zależy - jeśli ci się nie chce robić relogów w High wake to możesz zbierać, ale są na to szybsze i niestety nudniejsze sposoby. Poza tym zależy to też od tego czy chcesz się brać za inżynierkę w najbliższym czasie, czy też odkładasz to na nieokreśloną przyszłość
Podobno mnie ktoś kiedyś widział
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
(10.12.2020, 14:38 UTC)Eriko Kanciano napisał(a): A opłaca się zbierać w ogóle te rzeczy z piratów czy szkoda czasu i najwyżej jak będzie coś konkretnego do inżynierów potrzebne to wtedy zacząć?
Materiały opłaca sie zbierac bo z niektorych syntezujesz paliwo do svr,amunicje,limpety,są także uzywane do naprawy,a jak stracisz statek to ci nie przepadną tak jak towar
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Plebix 007
Witam, nowy dzień nowy problem, nie wyleciałem ze stacji bo na auto czas się skończył następny czas też, czekałem do końca, a tu rozwałka i po wykupie misje zostały a towary zniknęły i co teraz radzicie, bo odkupienie towaru nic nie dało. Pozdrawiam.
Liczba postów: 20
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: pz1124
.png) .png)
(10.12.2020, 23:30 UTC)Plebix 007 napisał(a): Witam, nowy dzień nowy problem, nie wyleciałem ze stacji bo na auto czas się skończył następny czas też, czekałem do końca, a tu rozwałka i po wykupie misje zostały a towary zniknęły i co teraz radzicie, bo odkupienie towaru nic nie dało. Pozdrawiam.
Teraz to zostaje chyba tylko anulować misje. Spadnie Ci reputacja i chyba nałożą na Ciebie bounty z zaginione towary, tak jakbyś je ukradł. Będziesz musiał to zapłacić. Im droższe towary miałeś tym więcej będzie do zapłacenia. Jeżeli jest jakiś sposób na dokończenie takiej misji, to ja go nie znam.
Nie odkupisz towaru który brałeś od zleceniodawcy. Tylko porzucenie misji zostaje ¯\_(ツ)_/¯
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Ja bym zaczał od wymontowania asystenta
Asystent jest dla tych co potrafią latać
Reputacja:
5
Platforma:
(10.12.2020, 23:30 UTC)Plebix 007 napisał(a): Witam, nowy dzień nowy problem, nie wyleciałem ze stacji bo na auto czas się skończył.
Wydaje mi się,że masz zamontowany standard docking computer,który potrafi tylko lądować.Zmień na advance.Jeśli to nie pomoże to byłby to pierwszy taki przypadek o jakim słyszałem albo to jakiś bug.
Liczba postów: 42
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Torvan
.png) .png) .png)
(11.12.2020, 09:52 UTC)josel666 napisał(a): (10.12.2020, 23:30 UTC)Plebix 007 napisał(a): Witam, nowy dzień nowy problem, nie wyleciałem ze stacji bo na auto czas się skończył.
Wydaje mi się,że masz zamontowany standard docking computer,który potrafi tylko lądować.Zmień na advance.Jeśli to nie pomoże to byłby to pierwszy taki przypadek o jakim słyszałem albo to jakiś bug.
Nie żaden bug i ma pewnie advanced też, po prostu dużo ludzi było i się taki korek zrobił, że czekał na swoją kolej dłużej niż maksymalny czas po prostu. Częste w systemach startowych
Podobno mnie ktoś kiedyś widział
Reputacja:
5
Platforma:
(11.12.2020, 09:55 UTC)Torvan napisał(a): Nie żaden bug i ma pewnie advanced też, po prostu dużo ludzi było i się taki korek zrobił, że czekał na swoją kolej dłużej niż maksymalny czas po prostu. Częste w systemach startowych 
Całkiem możliwe jeśli gra w open bo boty chyba korku nie zrobią.Nie pamiętam już kiedy byłem w systemie startowym więc nie wiem co tam się teraz wyprawia.
|