10.12.2019, 14:26 UTC
Witam,
Z racji tego że latam od niedawna mam kilka pytań i jak jest ktoś życzliwy to może mi zapoda jakieś odpowiedzi.
1) Latam na chwilę obecną Viperem MK IV chcę go zamienić na Cobre i jak przeglądałem forum to chyba na MK III a nie MK IV? No i oczywiście czy ma to sens?
Zarabiam na misjach kurierskich i kilka razy byłem na jakiś niskopoziomowych asteroidach polować na piratów.
Mam na chwilę obecną 7 kk cr i jakieś 4kk w wartości vipera
2) Myślę żeby zobaczyć na czym polega górnictwo i czy jest z tego frajda dlatego jaki statek polecacie do górnictwa i ile kredytów potrzebuje na start żeby zacząć zabawę?
Co do misji to na chwilę obecną robiłem tylko kurierkę i parę razy odzyskiwanie czarnych skrzynek co do reszty nie mam pojęcia co i jak ale na to przyjdzie też czas
Z racji tego że latam od niedawna mam kilka pytań i jak jest ktoś życzliwy to może mi zapoda jakieś odpowiedzi.
1) Latam na chwilę obecną Viperem MK IV chcę go zamienić na Cobre i jak przeglądałem forum to chyba na MK III a nie MK IV? No i oczywiście czy ma to sens?
Zarabiam na misjach kurierskich i kilka razy byłem na jakiś niskopoziomowych asteroidach polować na piratów.
Mam na chwilę obecną 7 kk cr i jakieś 4kk w wartości vipera
2) Myślę żeby zobaczyć na czym polega górnictwo i czy jest z tego frajda dlatego jaki statek polecacie do górnictwa i ile kredytów potrzebuje na start żeby zacząć zabawę?
Co do misji to na chwilę obecną robiłem tylko kurierkę i parę razy odzyskiwanie czarnych skrzynek co do reszty nie mam pojęcia co i jak ale na to przyjdzie też czas

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
ale nie zwracaj uwagi na to . Napewno tym statkiem powalczysz w niskich resach tak jak to robiłeś do tej pory.. a jak pochowasz bronie itp. do magazynu i zapelnisz statek cargo rackami to i szybkie misje handlowe porobisz. Kopać tym nie polecam bo co 10 minut bedziesz lecial sprzedac urobek. Mając cobrę polecam ci taki kierunek: porob sobiemisje handlowe i odłóż na Asp explorer ( żeby go wyposażyć będziesz potrzebował około 40 M.) Natomiast już aspem śmiało możesz lecieć kopać asteroidy - momentalnie zarobisz na Pythona który bedzie ci służyl jsko koparka jeszcze długo. W zasadzie szybko kupisz sobie drugiego i zrobisz go do handlu.
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)
.png)