Przedstaw się
Siemanko!
Platforma: PC
CMDR Rzemysław
Imię: Remigiusz
Urodzony w Grudniu 1991r.
Miasto: Kraków
Steam: Rzemyslaw

Swoją przygodę z Elite zacząłem dwa dni temu, jestem totalnie zielony i chciałbym pod waszymi skrzydłami nauczyć się wszystkiego co potrzebne aby cieszyć się gra. Pracuje w Krakowie jako stolarz oraz byłem właścicielem escape roomu zanim wybuchł pożar w Koszalinie i zamknęli nas (nie z naszej winy). Hobbistycznie zajmuje się również pirografią oraz wymyślaniem zagadek do innych escape roomów. Jestem już na waszym discordzie i mam nadzieje ze kiedyś wspólnie zagramy. pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Witam Wszystkich

Kamil z tej strony rocznik 88 w grze CMDR Jesion. Aktualnie mieszkam w Warszawie. Pracuje jako HelpDesk IT. W domu biega mi jedna mała CMDR, a drugi urodził się 5 dni temu Smile. Jak podrosną będzie miał kto farmić ojcu reputację i inne. Przygodę z ED zacząłem w 2015 w raz z grupą znajomych. Gra polegała jedynie na handlu i troche BH. I tak jak czytam forum oraz rozmawiam na disco to stwierdzam, że noob jestem Smile.
Odpowiedz
Witam,

Jestem zakopiańczykiem, rocznik '81. W Elite gram tylko i wyłącznie na wysłużonym Oculus DK2. W grze zajmuje się głównie eksploracją. Rangę Elite w tymże fachu wbiłem po ostatniej eskapadzie DW2. Na codzień w RL uprawiam biegi górskie po tatrzańskich halach/graniach/reglach/dolinach i tworzę od 12 lat dla jednej firmy architektonicznej wizualizacje. Niegdyś parałem się pirografią, podobnie jak teraz jeden z forumowiczów tutaj. Grafiką innego typu również - linoryt. Teraz już tylko CG.
Miałem kilkanaście lat temu stworzyć ze znajomym grę o polskim międzygwiezdnym lotniskowcu Hussar, odpuściliśmy z braku czasu - no ale chyba prędzej pogram na takim carrierze w ED we frakcji Skrzydlatej Husarii, a jak! Biggrin
[Obrazek: 189485.png]
Odpowiedz
też bym pograł tym lotniskowcem - ale chłopak szedł w dobrą stronę - kadeta mu dać ! - a.. już ma Smile
Odpowiedz
Dzień dobry,

Dziś złożyłem wniosek o przyjęcie w szeregi Skrzydlatej Husarii. Przeprosiłem się z zakupionym 5 lat temu joystickiem, powoli poznaję poznaję mechanikę gry i skaczę sobie po systemach szukając ulubionego zajęcia. Pisząc tego posta lecę w kierunku HR 8444.

Prywatnie:
Rocznik 88, ojciec "bombelka" lvl 1 z hakiem, wyposażonego w najlepszy wynaleziony dotychczas wariant FSD oraz unikatową opcję teleportacji. Oprócz pilnowania żeby "bombelek" nie wszedł do zmywarki zajmuję się tym, żeby "bombelek" nie zamknął się w pralce. Robię też inne rzeczy, ale na razie ujawnię tylko te mniej pikantne Smile
Do zobaczenia gdzieś we wszechświecie! Smile
Odpowiedz
Witam,
Jak ty ogarniasz FSD "Bombelka" to domyślam się kto ma biowaste Biggrin
Odpowiedz
Hej

Jestem CMDR Zatto. Poz grą Mariusz lat 35 od paru dni. Do gry wróciłem po rocznej przerwie zwabiony nowym miningiem. Gram obecnie jak często mogę. Na szczęście praca mi na to pozwala. Pracuje w systemie 4 na 4. Wiec 4 dni wolnego spędzam na lataniu. O ile nie kopie staram się grę streamować. Bo trochę się boje streamować grę na open z pełna łądownią :Smile
Wczoraj złożyłem do was podanie. Mam nadzieję że się dostanę do winga. Fajnie by było dołączyć to tak dużej grupy doświadczonych gracz. Pozdrawiam
Odpowiedz
Heheh- muszę cię zmartwić - "nowe" kopanie jest nieopłacalne - teraz kopiemy po staremu za pomocą zwykłych mining laserów i kopiemy tylko Painite Smile
Odpowiedz
jak ktoś miał przerwę rok to nawet stare kopanie jest nowe Smile
Odpowiedz
Witam, Paweł z Warszawy rocznik 77. W ED CMDR kubek_77. Gram od kilku dni, uczę się ;-) Zaczynałem od misji teraz trochę grzebie się w kopaniach (zabawiam się w górnictwo, dla profitów).
Odpowiedz