Ankieta: Jak oceniasz patch 3.4 w skali 1-5?
1
2
3
4
5
[Wyniki ankiety]

Elite Dangerous: Beyond 3.4 -- 23.04
Jeszcze dodam, że asystent lotu, to porażka. Wczoraj sprawdziłem i szybciej do celu lecę sam. Podobnie szybciej sam ląduje niż z asystentem, więc nie wiem czemu to ma służyć. W dodatku asystent lecąc na planetę zawiesił się i krążył wokół niej, zamiast lecieć do celu. Biggrin Dobry pomysł, kiepskie wykonanie.
Odpowiedz
(10.05.2019, 06:17 UTC)Samotnix napisał(a): Jeszcze dodam, że asystent lotu, to porażka. Wczoraj sprawdziłem i szybciej do celu lecę sam. Podobnie szybciej sam ląduje niż z asystentem, więc nie wiem czemu to ma służyć. W dodatku asystent lecąc na planetę zawiesił się i krążył wokół niej, zamiast lecieć do celu. Biggrin  Dobry pomysł, kiepskie wykonanie.

Lecąc na planetę asystent wchodzi na jej orbitę, a nie ląduje. Także nie zawiesił Ci się. Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Z 1 strony leci wolniej, z 2 nie przestrzelisz celu będąc na kompletnym afku, bo wypluje cię automatycznie, mając jakąś misję ryzykowna zabawa, ale jakiś sens to ma.
Odpowiedz
(10.05.2019, 06:21 UTC)DevoloPL napisał(a):
(10.05.2019, 06:17 UTC)Samotnix napisał(a): Jeszcze dodam, że asystent lotu, to porażka. Wczoraj sprawdziłem i szybciej do celu lecę sam. Podobnie szybciej sam ląduje niż z asystentem, więc nie wiem czemu to ma służyć. W dodatku asystent lecąc na planetę zawiesił się i krążył wokół niej, zamiast lecieć do celu. Biggrin  Dobry pomysł, kiepskie wykonanie.

Lecąc na planetę asystent wchodzi na jej orbitę, a nie ląduje. Także nie zawiesił Ci się. Smile

Faktycznie, sprawdziłem jeszcze raz. Smile Sądziłem, że wyjdzie z SC, jak przy locie do stacji. Cóż, zrobili narzędzie, które może się przydać do pójścia na stronę. Tylko, czasem może się okazać, że jak wrócisz z WC, to statek będzie w kawałkach, bo licho nie śpi. Biggrin
Odpowiedz
" 4 "

Czy Dostaliśmy wszystko co obiecali ? - Tak. (Pewnie, chciałoby się więcej)
Czy jest to potrzebne ? - Tak, są tacy którym na pewno.
Błędy ? - Błędy były zawsze, prędzej czy później poprawią.
Każdy kolejny patch to jednak krok do przodu Shy
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Obiektywnie daje 1 bo to przeca śmiech a nie patch. Kilka rzeczy dla nowych - okej.

Zmiana wyglądu marketu? Kosmetyka a nie patch. Podręcznik i info o lore to nie patch tylko kosmetyka. CG? Jakie CG? Nie widziałem jeszcze żadnego, a nie lubie debatować co tam niedługo wrzucą. Już jaraliśmy się lotniskowcami z rok temu, Gnosis też więc na śpiewki o hiperCG których nie uruchomili w momencie wrzucania patcha tylko będą „in near future” to strzał w policzek.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz