Przedstaw się
@Lightmun...  wielu z nas tu latało Cobrą na C64 i Atari800 , więc Szanowny Młody Człowieku Wink, nic się nie stresuj że grasz z dużo starszymi od siebie...
na szczęście tutaj różnice wieku jakoś się zamazują ... w końcu wychodzi że mamy w tym świecie ponad 1400 lat Wink

równie miło witam przedmówców @Wesnoth oraz @Shakur,

oraz Ambasadora grupy Lem Smile , byłem bardzo ciekaw kiedy wreszcie ktoś zawita z "poselstwem" i otworzy Ambasadę,
bo z niezrozumialych dla mnie przyczyn , częściej spotykałem się z antypatią do nas (do TWH) niż z chęcią porozumienia
ze strony innych grup z "Polski-rodem", no ale nie wtrącam się w dyplomację, to nie moja działka Wink

WITAMY

.
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
@Lightmun, zapraszam w niedzielę o 19 wieczorem do systemu TRUK.
Latamy misje teansportowe w skrzydle. To da ci możliwość szybkiego zarobku żebyś mogł kupić sobie coś wiekszego albo przynajmniej mieć coś w portfelu i nie obawiać sie o brak kasy na ewentualne wykupy.
Odpowiedz
(19.04.2019, 05:19 UTC)Indygo napisał(a): @Lightmun...  wielu z nas tu latało Cobrą na C64 i Atari800 , więc Szanowny Młody Człowieku Wink, nic się nie stresuj że grasz z dużo starszymi od siebie...
na szczęście tutaj różnice wieku jakoś się zamazują ... w końcu wychodzi że mamy w tym świecie ponad 1400 lat Wink

równie miło witam przedmówców @Wesnoth oraz @Shakur,

oraz Ambasadora grupy Lem Smile , byłem bardzo ciekaw kiedy wreszcie ktoś zawita z "poselstwem" i otworzy Ambasadę,
bo z niezrozumialych dla mnie przyczyn , częściej spotykałem się z antypatią do nas (do TWH) niż z chęcią porozumienia
ze strony innych grup z "Polski-rodem", no ale nie wtrącam się w dyplomację, to nie moja działka Wink

WITAMY

.

@Indygo Nawet nie masz pojecia jak ucieszyly mnie te slowa bo to tylko zwiastun nowych znajomosci i umiejetnosci ktore tu zdobede i mimo, ze 31 stuknelo mi w Marcu teraz juz wiem ze bylem w duzym bledzie uwazajac sie za Seniora w swiecie Elite - ba! Jeszcze by poswirowol! 

@MAGNUM354 Serdecznie dziekuje za zaproszenie i jesli uda mi sie wyslac partnerke na zakupy to bede miec kilka godzinek dla siebie. Domyslam sie, ze 19 czasu w PL? Musze nadmienic ze jestem ciagle w trakcie kompletowania maszyny do ED - udalo mi sie odpalic gre na zwyklym sluzbowym hapeku i ku mojemu zdumieniu - "pociongnol"! Nie chcialbym za sprawa slabego performance'u mojego laptopa spowalniac czy opozniac Was... mam nadzieje ze sie uda!

Udalo mi sie tez odnalezc pierwszego znajomego z "tamtych" lat: @Azzorek i pierwszy raz w zyciu udalo mi sie spotkac bratnia dusze w kosmosie. Generalnie jeszcze duzo "pierwszych razow" przede mna tu. Dzieki!
Odpowiedz
(19.04.2019, 10:31 UTC)Lightmun napisał(a): ... i mimo, ze 31 stuknelo mi w Marcu teraz juz wiem ze bylem w duzym bledzie uwazajac sie za Seniora w swiecie Elite...

Hahaha, "...mów mi Wuju..."  Biggrin
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
31? hihi
No dobra możesz mi mówić per ty Smile
A na poważnie, tak 19 czasu pl.
Odpowiedz
w tę niedzielę nie wyślesz na zakupy - święta.
Odpowiedz
Cześć wszystkim. Od niedawna zacząłem przygodę z Elite. I faktycznie widzę, że to będzie coś dłuższego. 33 lata na karku, ale samo latanie to świetny sposób na oderwanie się od codziennej pracy z analizą danych :-)

Dzięki wszystkim za fajne miejsce.
Odpowiedz
@Lightmun, A niejeden dinozaur (choć sam będę miał 32 w maju) tu przesiaduje - też pamiętam Elite z Amigi, mam ten Komputer po dziś dzień, choć służy mi on bardziej do twórczej zabawy, niż grania Wink Przy okazji - dzięki dziś za pomoc w hazie.

@tjach - Świetny i skuteczny sposób...uważaj, bo wciąga na dłuuugie godziny Wink

Witajcie Smile
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
(22.04.2019, 19:30 UTC)tjach napisał(a): Cześć wszystkim. Od niedawna zacząłem przygodę z Elite. I faktycznie widzę, że to będzie coś dłuższego. 33 lata na karku, ale samo latanie to świetny sposób na oderwanie się od codziennej pracy z analizą danych :-)

Dzięki wszystkim za fajne miejsce.

Ha,
tu masz dopiero pole do popisu - narzędzia zewnętrzne do ED to jedno, a moje notatki to zupełnie inna baza danych Smile
przykład - Telinar - system z ELW, którego nie ma w EDDB.
Odpowiedz
Nie, że chcę Ci psuć marzenia, ale: https://eddb.io/system/21376910
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz