10.04.2019, 17:57 UTC
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
|
Frontier update - 23 kwietnia 2013
|
|
10.04.2019, 17:57 UTC
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
10.04.2019, 18:09 UTC
Kurde wchodzą mi na teren zdominowany przez HKL .. ta konkurencja może nas wykończyć
10.04.2019, 19:18 UTC
(10.04.2019, 18:09 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Kurde wchodzą mi na teren zdominowany przez HKL .. ta konkurencja może nas wykończyć Znaczy produkujecie jakies ulepszenia do komputera dokujacego? ![]() Pol zartem to jesli loop of shame i brak umiejetnosci wyjscia ze stacji T10 bardzo znaczaco podnosi "prog wejscia" nowych graczy to ja jakis ulomny bardzo jestem bo to nie byly akurat dwie rzeczy ktore mi przeszkadzaly na poczatku gry. Dwa nowe moduly z pewnym dystansem potraktuje. Boje sie ze ten komputer doprowadzajacy moze wyjsc tak jak inne poprawki frontiera i przez jakis czas na dopalaczu wlatywac w powierzchnie planety zamiast dawac czas na DSS i fotki na orbicie. Troche dla mnie zbyt ryzykowna zabawa. Komputer dokujacy moze byc fajny jesli jeszcze sam wyleci ze stacji to czemu nie... Jakby jeszcze nie przekraczal dozwolonej predkosci i nie narazal na mandaty to bedzie super. Zreszta ja i tak juz jestem oddanym fanem tego modulu. Jak wroce to potestuje na szczecie na Phantomie sie nie zmiescil ![]() Ciesze sie pewnie jak wiekszosc z tych dodatkowych slotow, zawsze sie przydadza nawet jesli to beda sloty 1. Zamkniete systemy sa troche dziwne. My juz tam nie polecimy i to troche jak kara. Szczegolnie jesli bedzie to jakas "grudka" wewnatrz Banki.
10.04.2019, 20:25 UTC
Oczywiście zaawansowany autopilot powinien być już na samym początku choć oczywiście mogę się mylić zważywszy n fakt, że przecie został on wynaleziony całkiem niedawno
![]() W przeciwieństwie do super napędów które pozwalają nam przemierzać galaktykę . Ok . może się czepiam lane najważniejsze jest to że dali jakiś sygnał że coś robią.
11.04.2019, 00:04 UTC
![]() Zmiany wszystkie jak najbardziej na plus. Komputery pokładowe na pewno przetestuje, a darmowe sloty zawsze się przydadzą
![]() "Można mieszać BiGoS łokciem ale zdecydowanie lepiej miesza się Pytonem"
11.04.2019, 08:25 UTC
Autopilot prowadzący statek przez system był już w starszych grach
Ale spoko, że wrócił. Może się przyda. System dokujący i oddokowujący może się przydać, chociaż ja już się nauczyłem spokojnie wlatywać i wylatywać ze stacji nawet bieługą.Chyba dobry pomysł z tym kindergarden dla nowych, ja w sumie od opuszczenia Everett nigdy tam nie wróciłem, a moja pierwsza śmierć w grze była właśnie tam, w pierwszej godzinie gry z rąk innego commandera, więc może ma to sens. Ciekawi mnie najbardziej co tam pokombinowali przy handlu i nowych CG
11.04.2019, 08:35 UTC
Mi się podobają dwie rzeczy:
Pilot's Handbook Trading Screen Improvements W końcu jakieś ulepszenia ułatwiające życie. Latam w statku w roku 3305 a żeby sobie jakieś info zapisać wychodzę do pulpitu i patrzę w dane zapisane w notatniku. Jak handluję to muszę to robić z kalkulatorem w ręku żeby wiedzieć ile jeszcze towaru mam kupić, bo gra mi tego nie podpowiada. Jest tyle pierdół które ułatwiły by życie. Jak w tym roku zajmą się chociaż częścią, to będę wdzięczny.
11.04.2019, 09:10 UTC
Ja po przeczytaniu patch notesów jestem zniesmaczonym i wygodniej rozsiadam się w mojej poczekalni na lepsze czasy.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
a mnie się tam jak zwykle wszystko podoba i latam dalej se bez końca...
najważniejsza jednak informacja to taka ... że żyją i coś robią ![]() natomiast jeśli te 2 sloty będą dodane, to jest to ciekawa jak dla mnie rzecz oby tylko się nie okazało... że to marne sloty na których można tylko te computery zainstalować edit PS Cobra MK-III uzyska 8 slotów ... dla mnie rewelacja
11.04.2019, 15:21 UTC
Nie, żebym narzkał... Ale... MMS dostanie VR na PS4 i to w Beyond.
Hmm... Może szykują się na spoooooore zainteresowanie nowych graczy? Jakieś dalsze plany mają cfaniaki? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Update 15 | grzechS-I-N | 3 | 1,243 |
07.05.2023, 15:47 UTC Ostatni post: Kethrax |
|
| Elite: Beyond - Chapter One - UPDATE 3.04 - 26/03 | Mathias Shallowgrave | 119 | 31,694 |
17.10.2021, 06:49 UTC Ostatni post: NOCNY_WEDROWIEC |
|
| Snapshot dla FC Beta 2 - 30 kwietnia! | Mathias Shallowgrave | 0 | 469 |
24.04.2020, 12:16 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| Frontier Roadmap na najbliższe 5 lat | SP-GGX | 36 | 10,861 |
26.09.2019, 15:01 UTC Ostatni post: Kuba Wolf |
|
| [OFICJALNY] Live Stream Frontiera - wrześniowy update! 12/09 | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,112 |
19.09.2019, 12:45 UTC Ostatni post: Fenyl de Lechia |
|