Poznań i okolice- wspólne piwo
No i klawo, wstepnie jest kilka osob Wink

Termin wlasnie wypadaloby wspolnie dogadac - niektorzy pracuja, inni studiuja. Ja juz dzis wiem, ze odpanie mi weekend 26/27.04 -  przyjazd siostry ze Szwecji + urodziny matki.

Reszta weekendow jest u mnie w sumie wolna, jak u Was?

Stolik w knajpie wypadaloby zawczasu zaklepac, rozejrze sie za moment w terminarzu pilkarskim co by na mecz nie trafic.
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy

Odpowiedz
To może 6.04? Dla mnie jest to jedyny weekend w kwietniu. Na pozostałe mam już poczynione plany...
Odpowiedz
6.04 też mam wyjątkowo wolne Smile
[Obrazek: 114138.png]
Odpowiedz
(22.03.2019, 09:23 UTC)Hattor napisał(a): 6.04 też mam wyjątkowo wolne Smile

6.04 knajpa może być nabita, bo mamy wtedy mecz Lechia Gdańsk - Lech Poznań. Zawsze wystawiają tam telebimy i jest full ludzi, szczególnie przy takim meczu. Ale jest jeszcze np. piątek 5.04? Wiem, brzmi to znacznie mniej fajnie, szczególnie jeśli ktoś ma trochę dalej.

Po pracy, postaram się na szybko zaproponować awaryjną knajpkę (w okolicach był jeszcze Svejk, Alibi, czy Stajenka, ale to trzecie to akurat malutka kanciapa), gdzie będzie większa swoboda pod tym względem.

Odpowiedz
Dołączam się  Biggrin chyba nie mam planów na 6 kwietnia
Odpowiedz
W centrum mamy przecież dwa lokale typowo gamingowe. W żadnym nigdy nie byłem, może więc któryś z nich?
Na Mielżyńskiego jest Cybermachina, a na Gwarnej Pad Club.

Edit: Pad Club niestety zakończył działalność, natomiast Cybermachina ma opinię fajnej miejscówki z klimatem dla graczy
Odpowiedz
(22.03.2019, 11:53 UTC)akerstache napisał(a): W centrum mamy przecież dwa lokale typowo gamingowe. W żadnym nigdy nie byłem, może więc któryś z nich?
Na Mielżyńskiego jest Cybermachina, a na Gwarnej Pad Club.

Edit: Pad Club niestety zakończył działalność, natomiast Cybermachina ma opinię fajnej miejscówki z klimatem dla graczy

Bardzo dobry pomysł, napisałem właśnie do Cybermachiny maila z zapytaniem, czy mieliby 6.04 jakiś większy stolik.

Colomb na pewno będzie zapchany, a kanciapa jaką jest "Stajenka Pegaza" przy Moście Teatralnym też zakończyła chyba działalność.  Z tego co widziałem, pobliskie knajpy mają na swoich stronach wpisany ten mecz w swój harmonogram. Nie ma co się tam pchać - będzie tłoczno i głośno niczym w conflict zonie, bo to wyjazdowy mecz "podwyższonego ryzyka" i wielu ludzi będzie chciało to obejrzeć przy piwie Wink

Odpowiedz
Cześć.

Z góry przepraszam, za posta pod postem, ale już się udało.

Rozmawiałem dziś z b.sympatyczną Panią z knajpy Cybermachina. Mamy już zaklepany tam stolik. więc 6.04 od 18:00 zapraszam na wspólne piwo Smile  

Tu (link) znajdziecie trochę informacji o samym lokalu, a także mapkę z dojazdem. Knajpa jest w samym centrum (niewiele dalej od pierwotnego miejsca jakim był For Colomb). W telegraficznym skrócie: lokal jest przy samym Okrąglaku.

Ze spraw organizacyjnych. Jeśli ktoś potrzebowałby do mnie numer komórki, to poproszę o priv. Z góry jednak uprzedzam, że nie nauczyłem się jeszcze korzystać z urządzenia takiego jak smartfon, nie posiadam takiego szatańskiego wynalazku i parę minut przed samym spotkaniem na pewno nie odczytam wiadomości, bo zwyczajnie nie będę miał dostępu do internetu - w razie potrzeby najprościej jest zadzwonić (gdy ma się zawczasu numer) i ochrzanić Wink

Osobiście pojawię się przed ustaloną godziną, siądę przy stoliku i położę na stole kartkę z logiem TWH, abyśmy łatwiej mogli się tam odnaleźć. Gdyby ktoś planował dotrzeć później, a kartki nie byłoby już widać w lesie pustego szkła, to proszę szukać takiego oto jegomościa

[Obrazek: 2hi9xnc.jpg]

(Wiem, średnio to urodziwe, ale przynajmniej będziecie wiedzieć w kogo rzucić kuflem) Biggrin

Parę dni przed przybyciem, dajcie znać o której pi/drzwi możecie przyjść Wink

Odpowiedz
Super. Na dzień dzisiejszy jestem na TAK i mam zamiar się pojawić. Mam jednak nadzieję, że będzie nas więcej, by nasze husarskie spotkanie nie miało klimatu gejowskiej randki w ciemno. Może warto określić jakieś minimum uczestników, przy którym event się odbędzie? Na tą chwilę jest nas 2...
Odpowiedz
Trzech
Odpowiedz