Czy Teraz Będzie Inaczej ?
Od dawna przymierzałem się do tego zakupu.
Czytałem, słuchałem opinii i znowu czytałem, obejrzałem dziesiątki filmów prezentacyjnych na YT i kilkakrotnie od dechy do dechy opinie na naszym portalu.
Wreszcie Decyzja - Kupuje.
Tylko jakie ?  Oculus czy VIVA ?, co lepsze ? i znowu nasze forum, i znowu opinie naszych chłopaków.
Wybrałem , kupiłem, dziś przyjechały.

[Obrazek: i9KZTJe.jpg]

Chciałbym podziękować wszystkim Husarzom, Których opinie bardzo mi się przydały i pomogły w dokonaniu wyboru.
Czy dobrego zobaczymy.
Po południu będę podłączał.
Czy teraz będzie inaczej ?
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Czy inaczej to nie wiem ale w tych goglach będziesz Pan jeszcze PIĘKNIEJSZY ... Biggrin
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Ju tub ju tub ju tub!
Piękne czy nie, ważne żeby framerate się nie kisił Wink
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Inacyj... to za mało powiedziane. Jak już założysz to nie zapomnij, że RL istnieje Biggrin
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Ło Panie, teraz to będą czasy!Wink
Odpowiedz
Kiedyś to byłoooo
[Obrazek: cosmic-trip-virtual-boy-1024x570.jpg]
Odpowiedz
Życzę długiego i owocnego użytkowania @RANDARIO.
Zapewne będzie inaczej, ale miejmy nadzieję, że "in plus".
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
@RANDARIO i jak? Udało Ci się wszystko poustawiać? Udało Ci się pograć w VR? Jeśli tak - opisz wrażenia!
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
(19.02.2019, 22:28 UTC)ryczypior napisał(a): @RANDARIO i jak? Udało Ci się wszystko poustawiać? Udało Ci się pograć w VR? Jeśli tak - opisz wrażenia!
Wszystko podłączone i działa.
Instalacja, podłączenie stacji bazowych, przygotowanie wolnego terenu w pokoju (nie obeszło się bez zamieszek z domownikami, nawet kot się buntował) około 40 minut.
W międzyczasie wypad do sklepu po przejściówkę do monitora.
Wreszcie Gotowe Działa.
- Zaczynamy, oczywiście na pierwszy ogień Elitka ( dla Niej w końcu był ten zakup, i :
Wrażenie obecności w grze : nie do opisania, Super, ogrom stacji oraz wielkość statków - powala.
Spacer po kokpicie Cuttera to jest to, mało nie zerwałem ścięgna próbując na silę zejść po schodku Biggrin
Grafika  w porównaniu z obrazem z monitora  Confused Sick . Ale, albo jedno, albo drugie, liczyłem się z tym.
Niestety dla mnie to tyle superlatyw, po 30 minutach w grze mój błędnik zwariował i odmówił współpracy.
Dostałem takiej choroby morskiej, że szkoda gadać._ Może się poprawi.
Zakup VR to sprawa naprawdę bardzo indywidualna, trzeba mi było wcześniej potestować ...
Pogram dłużej zobaczę Sarcastic
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
taka rada ode mnie.

Jesli poczujesz sie zle, bedzie Ci sie zbieralo na wymiot, nie forsuj. Zdejmij helm, odpocznij. Pod zadnym pozorem nie zmuszaj sie do grania.
Uwierz mi, co sesja, bedzie coraz lepiej. Co sesje, bedziesz mogl wysiedziec w helmofonie dluzej, az do momentu, gdzie blednik nie bedzie wariowal.

Sprobuj tez mniejszych statkow... aaa no i z tym blednikiem, nie siadalbym na Twoim miejscu do SRV Smile

Zdravim
Odpowiedz