Przedstaw się
Witam wszystkich !
Wiktor - to moje imię, 34 lata na karku. Podobnie jak kolega Sovva, Frontiera miałem przyjemność ogrywać na Amiga 600.
Po wielu latach spędzonych w grach MMORPG, poczułem chęć sprawdzenia nowego "Frontiera", czyli Elite Dangerous... I zaskoczyło. Przypadł mi do gustu, wręcz zachwycił swoim potencjałem. Jestem chyba graczem z najmniejszym doświadczeniem wśród Was, gram od 3 dni. Ale dodam, że szybko się uczę i z chęcią przyjmę wszystkie porady i podpowiedzi doświadczonych pilotów ( i krytykę też Smile )
Trochę o mnie... Interesuję się tematyką sci-fi ,gry, filmy, książki itp. Uwielbiam Football Amerykański. Od dawna jestem fanem konsol, posiadałem chyba większość z nich, a na chwilę obecną na półce stoją PS3 i PS4.
Z racji tego, iż nie pracuję (problemy zdrowotne) mam mnóstwo czasu, aby spędzać wolne chwile przy Elite Dangerous.
Z natury jestem spokojnym, opanowanym człowiekiem, potrafię docenić dobry żart, i nie jestem typem "sztywniaka" Smile Zazwyczaj trochę czasu zajmuje mi adaptacja do nowego towarzystwa, ale sądzę ,żę z taką grupą jak WY będzie to ułatwione Smile
Trochę się rozpisałem,  ale mam nadzieję , że nie zanudziłem Smile
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Meeeeeeeeeeee!

[Obrazek: 97e0cf084911df2e1becd15ca1ade7bd2335cbca...828cbf.jpg]

Tzn. witamy! Smile
Odpowiedz
Doberek, Wesołych Świąt, z tej strony Bartek, lat 32, latam w Elitke od nie dawna, również jak poprzednik, doświadczenie małe, ale kiedyś grałem w Freespace'a 2, gierkę zacną ukończyłem, parę skilli zdobyłem, zaszczycony jestem występować w Waszych barwach, pozdrawiam i mam nadzieję, że się przydam Smile
Odpowiedz
Witam
Paweł z tej strony, 38 lat. Mieszkam i pracuję w Krakowie. Interesuje się wieloma rzeczami ale kosmos i ogólne sci-fi to numer 1. Elitke posiadam od dość dawna ale jakoś brak czasu nie pozwalał na dłuższe posiedzenia. Teraz dokupiłem Horyzonty oraz HOTAS-a i staram się grać regularnie.
Odpowiedz
Witam wszystkich
Mam na imię Mariusz, rocznik 77
Mieszkam i pracuję we Wrocławiu, mam żonę i syna więc Elite jest na dość odległym miejscu jeśli chodzi o priorytety... Smile
Gram na PC-cie z Saitekiem X52
Do zobaczenia !
Odpowiedz
Cześć, jestem Kuba, nie piję już od... To nie to forum.
Student, z kategorii tych którym zależy, rocznik 94.
W Elitę gram od premiery, ale z długą przerwą, bo obraziłem się za Horizons (:
Postanowiłem wrócić i znaleźć towarzystwo do gry, bo samemu z czasem jest łyso.
W wolnym czasie ASG, dobra książka lub film i craftowe piwo.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(01.04.2016, 15:41 UTC)Fenyl napisał(a): W wolnym czasie ASG, dobra książka lub film i craftowe piwo.

Piwo z tych tańszych czy droższych craftów?
W jakiej okolicy się strzelasz?
Odpowiedz
(01.04.2016, 16:14 UTC)Calvarian napisał(a): Piwo z tych tańszych czy droższych craftów?
W jakiej okolicy się strzelasz?

To zależy co mają na kranach w ulubionym kraft pubie (: od mikkellera, przez Imperium Prunum do "zwyklaków"
A ASG w okolicach Bydgoszcz - Toruń.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Witam,
Tomek z Warszawy, rocznik Orwella, zawodowo programista systemów wbudowanych. Prywatnie mąż i ojciec. W Elite gram od czasów Frontiera, choć muszę się przyznać, że przegapiłem całą betę ED. Ale nadrabiam zaległości – dzisiaj jest ten dzień kiedy to Steam stwierdzi, że w grze spędziłem już 500 godzin. Pozdrawiam, do zobaczenia w grze.
[Obrazek: coLdRBJ.png]
All peas are equal, but some peas are more equal than others.
Odpowiedz
Witam
Michał z miasta spotkań (europejskiej "stolycy" kultury). Rocznik jak w nicku. Dyrektor IT w dużej firmie, motocyklista i lubie symulatory. Jak tylko kolega pokazał mi Elite to od razu zakup i na drugi dzień już był HOTAS.
Odpowiedz