Battletech
Ja mam od momentu sprzedazy, pogralem pogralem i na razie odstawiona, bo nie bylo, a tu patrze niespodzianka, bo gracie Smile Mi sie swietnie gralo w planszowke dawnymi czasy, tu jest bardzo zblizona wersja, moze nie jest doskonala , ale dobre to, bo na symulatory nie mozna liczyc, skonczyly sie 4tej, chociaz maja cos wypuscic, ale przestalem sledzic temat na razie.
Odpowiedz
Ej, jak też gracie w planszówkę to wbijajcie na Solaris7.pl/forum Wink

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Jakim cudem ten temat wcześniej mi umknął..?!
@DYoda, miałem dokładnie taką jak pokazujesz wersję pudełkową kiedyś, potem jeszcze Aerotecha - niestety obie sztuki mi zaginęły... >.<'

Sam Battletech od HBS jest naprawdę fajny, czekam do wypłaty na zakup Flashpointa. Jeśli komuś mało jest opcji gmerania w ustawieniach wyposażenia dla Mechów, spróbujcie kapitalnego moda o nazwie Roguetech - dodaje TONĘ sprzętu, możliwość wymiany reaktora, uwzględnia rodzaje pancerza (choćby zwykły, ferro, stealth), endo-steel... długo by wymieniać.

A jeśli ktoś chce się pobawić trochę mniej taktycznie, a bardziej osobiście, to gorąco polecam Mechwarriora Online, gdzie można wskoczyć za stery 'mecha.
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Do tej pory gram w MwO Wink

Odpowiedz
(01.12.2018, 17:11 UTC)ShiMan napisał(a): Do tej pory gram w MwO Wink

#metoo
Odpowiedz
(01.12.2018, 21:46 UTC)LeWaR napisał(a): #metoo

Byśmy się kiedyś skrzyknęli na dropa Biggrin

Odpowiedz
Skończyłem kampanie w podstawce, ok 60h gry.
Jak ktoś lubi turowe gry taktyczne będzie zadowolony, a jak lubi Battltech'a będzie zadowolony +

Teraz wgrałem moda RogueTech… i tak jaki pisał @Philip Blaine to całkiem inna, bardziej złożona gra.

Jednym słowem: Polecam
Odpowiedz
Witajcie,
Niedawno zakupiłem na dużym rabacie, wyczajone w cdkeys (za ok 50pln), gdzie po obniżkach na Steam lub gog.com było za ok 100pln.
Jestem na samym początku kampanii. Ale jak @DYoda mówisz, że grania jest na jakieś 60h to już mi się mordziasty uśmiecha.
Będzie grane i strzelane Smile
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
@Macias071 Te 60h to można powiedzieć na dobry początek Biggrin Potem są mody... Teraz jest jeszcze pierwszy dodatek, Flashpoint, dodający krótkie fabularyzowane kampanie, 3 nowe 'Mechy (Crab, Cyclops, Hatchetman) - jeszcze nie ruszam Roguetecha z dodatkiem, ale wiem, że ekipa już przygotowała tego moda pod niego. Zdecydowanie jest co robić w Battletechu ^^
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Ogłoszono DLC Heavy Metal.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości