20.11.2018, 22:00 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2018, 22:00 UTC przez Ulpian.)
Pojawił się całkowicie darmowy mod z A-4, samolotem szturmowym z możliwością lądowania na lotniskowcach. Świetne wykonanie jak na zespół hobbystów, kokpit częściowo klikalny, moduł nie tak rozbudowany jak Hornet, Harrier, Hog i inne pełnoprawne samoloty, ale moim zdaniem jakość wyższa niż te z FC3.
Hej, dzisiaj ściągnąłem DCS, wcześniej nie grałem w żadne symulatory lotu i nie jestem w stanie ogarnąć przypisania klawiszy. Mam hotasa Logitech 3d Pro. Pomoglibyście jakoś to sensownie ustawić?
Jeżeli nie masz przepustnicy, to znaczy że drugą rękę będziesz trzymał na klawiaturze, także opcji do customizacji masz sporo. Z tego co widzę, to twój joy ma tylko jednego hata, moim zdaniem najlepiej podpiąc pod niego kontrole nad target designator cursor, w różnych samolotach może to się różnie nazywać. Poza tym polataj trochę tym czym chcesz i zobacz, jakich controlsów najczęściej używasz. Właśnie je najlepiej podpiąć pod joystick, na pewno target lock, fire, guns, kontrola nad radarem, flary itp. Inne rzeczy, typu wysuwanie podwozia, klapy, hamulec - używasz bardzo rzadko, przeważnie dwa razy w ciągu misji, także mogą spokojnie zostać na klawiaturze.
11.03.2019, 20:07 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2019, 20:18 UTC przez Dako.)
Za dwa dni premiera
ps.
Defender of the Fleet (Heatblur F-14 Original Soundtrack) cyfrowy album (mp3)
Muzyka w stylu ścieżki dźwiękowej z filmu "Top Gun"
Można za darmo pobrać wpisując 0 USD
(11.03.2019, 20:07 UTC)IDako napisał(a): Za dwa dni premiera
ps.
Defender of the Fleet (Heatblur F-14 Original Soundtrack) cyfrowy album (mp3)
Muzyka w stylu ścieżki dźwiękowej z filmu "Top Gun"
Można za darmo pobrać wpisując 0 USD